ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Μέγας υποστηρικτής τα καταστήματα Cosmos με super προσφορά!

Τα καταστήματα αθλητικών ειδών Cosmos είναι χορηγοί και μεγάλοι υποστηρικτές των Καλαμάτα Βίκος Relays που θα γίνουν την Κυριακή 1 Μαρτίου στην παραλία της πόλης και πέρα από τη στήριξη του μεγάλου αγώνα τρεξίματος της Καλαμάτας, στηρίζουν με με μία πολύ ελκυστική προσφορά όλους τους Καλαματιανούς!

Με ιστορία στην πόλη της Καλαμάτας εδώ και 24 χρόνια, από το 1991, τα καταστήματα Cosmos συνεργάζονται με τις πιο επώνυμες εταιρείες στον κλάδο και προσφέρουν στους πολίτες την καλύτερη ποιότητα αθλητικών ειδών.

Είναι εταιρεία με τέσσερα σημεία πώλησης, τρία στο κέντρο της πόλης και ένα στην είσοδο της Καλαμάτας και απασχολεί 32 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό.

“Τα καταστήματα Cosmos στηρίζουν όλα τα χρόνια αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας. Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε χορηγοί και υποστηρικτές των Καλαμάτα Βίκος Relays, πόσο μάλλον όταν αυτή η χορηγία θα στηρίξει εμμέσως και το έργο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας”, επεσήμανε ο ιδιοκτήτης των Cosmos, Κώστας Βλαχονικολός.

Εγγραφές στο Cosmos και 15% έκπτωση!

Η πολύ ελκυστική προσφορά των καταστημάτων Cosmos συνδέεται με τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος, τα Καλαμάτας Βίκος Relays. Όποιος εγγραφεί στα καταστήματα Cosmos, θα έχει το δικαίωμα να κάνει αγορές με 15% έκπτωση το διάστημα 2-10 Μαρτίου, προσκομίζοντας τον αριθμό συμμετοχής του (bib number) στον κυριακάτικο αγώνα.

 

 
 
 

Αποτελέσματα