Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Τα βιβλιοπωλεία IANOS χορηγός επικοινωνίας του "1ου Lycabettus Run"

Τα Βιβλιοπωλεία IANOS χορηγός επικοινωνίας του 1ο“LYCABETTUS RUN” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο λόφο του Λυκαβηττού. Έναν αγώνα που ήρθε για να γίνει θεσμός για την Πόλη των Αθηναίων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Sportevent, μαζί με την ευγενική υποστήριξη τουSt George Lycabettus Hotel, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με την επωνυμία "LΥCABETTUS RUN". Έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, καθώς ο κάθε δρομέας θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.

Οι αποστάσεις που θα περιλαμβάνει το 1ο “LYCABETTUS RUN” θα είναι δύο, με την μικρή απόσταση να είναι 5,5 χλμ. και την μεγάλη να είναι 11 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί στο Άλμα Ζωής (Πανελλήνιος Σύλλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού).

Ο ΙΑΝΟS είναι από τις πιο πρωτοποριακές και επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο του βιβλίου και του πολιτισμού. Στόχος του είναι να προβάλλει πάντοτε τη συνομιλία και την ουσιαστική επικοινωνία με συγγραφείς, εικαστικούς καλλιτέχνες και όσους ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό. Ο συνδυασμός του παλιού και του καινούριου, της παράδοσης και της νεωτερικότητας, της ιστορίας και του μέλλοντος είναι η δύσκολη ισορροπία που φιλοδοξεί να διατηρήσει και να υπηρετήσει με τις δραστηριότητές του. Αγκαλιάζει τις ανάγκες του σύγχρονου αναγνώστη και με άξονα το βιβλίο, διαμορφώνει ένα ζωντανό σημείο συνάντησης, που συνδέει καθημερινά τους αναγνώστες και τους φίλους της τέχνης με τα βιβλία και τους δημιουργούς, με τις ιδέες, τα ρεύματα και τις τάσεις της εποχής μας. 

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ-ARTSHOP

Η βασική δραστηριότητα της Αλυσίδας Πολιτισμού IANOS είναι το δίκτυο βιβλιοπωλείων και artshop. Αποτελείται από επτά δυναμικά καταστήματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, καθώς και το ηλεκτρονικό portal www.ianos.gr. Η κεντρική φιλοσοφία του "μητροπολιτικού βιβλιοπωλείου", στο οποίο ο αναγνώστης μπορεί να βρει το σύνολο της ενεργής βιβλιογραφίας, σε συνδυασμό με την διευρυμένη προϊοντική ταυτότητα και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρει ο IANOS, αποτελούν τον άξονα πάνω στον οποίο κινούνται τα καταστήματα. Σημαντικότερη προϊοντική προσθήκη αποτελούν τα αντικείμενα τέχνης από τα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου αλλά και Ελλήνων καλλιτεχνών. Οι επισκέψεις των καταστημάτων σε ετήσια βάση, ξεπερνούν το 1,5 εκατ.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Οι εκδόσεις IANOS, ξεκίνησαν την πορεία τους το 1982 και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητας του ΙΑΝΟΥ. Βασική θεματική ενότητα των εκδόσεων από την ίδρυση τους είναι η Θεσσαλονίκη και οι δημιουργοί της. Τα τελευταία χρόνια όμως, έχει διευρυνθεί κατά πολύ ο κατάλογος των βιβλίων και συμπεριλαμβάνει πλέον σημαντικές σειρές αλλά και συγγραφείς σε θεματογραφίες όπως λογοτεχνία, μουσική, μελέτες, τέχνη, βιογραφίες, αρχιτεκτονική, κα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο ΙΑΝΟS, από την ίδρυση του, λειτουργεί ως χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στα 30 χρόνια του, αριθμεί πάνω από 6000 εκδηλώσεις Λόγου (παρουσιάσεις βιβλίων, συγγραφέων), Εικαστικές (εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας, χαρακτικής), Μουσικές και Θεατρικές εκδηλώσεις και έχει φιλοξενήσει σημαντικούς ανθρώπους των γραμμάτων, των τεχνών και του πολιτισμού γενικότερα. Επίσης, έχει οργανώσει εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ράλι ανάγνωσης κ.α. Κάθε χρόνο διοργανώνονται πάνω από 500 εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ τις παρακολουθούν συνολικά περίπου 50.000 άνθρωποι.

Στόχος των πολιτιστικών εκδηλώσεων είναι να συνεισφέρουν στην επίτευξη της θεμελιώδους επιδίωξης του ΙΑΝΟΥ να φέρνει καθημερινά σε επαφή τους ανθρώπους με τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του.

IANOS RADIO

Ο IANOS, διευρύνοντας τα κανάλια επικοινωνίας των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του με το κοινό, δημιούργησε ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο πολιτισμού καθώς και μια ψηφιακή τηλεόραση. Μέσω του IANOS RADIO, οι ακροατές μπορούν να ακούν όλο το 24ωρο ελληνική και ξένη μουσική επιλεγμένη από τον ΙΑΝΟ, όπως επίσης να παρακολουθούν ζωντανά επιλεγμένες μουσικές εκδηλώσεις.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο ΙΑΝΟS, από την ίδρυσή του, έχει ως κεντρική επιλογή την στενή σχέση και στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας. Μέσω σειράς δράσεων και συνεργασιών, επιχειρεί την άμεση επαφή των παιδιών με το βιβλίο αλλά και τον πολιτισμό γενικότερα. Αυτό που πάντα επιδιώκουμε είναι μια σταθερή συνεργασία με τις εκπαιδευτικές μονάδες, η οποία δεν εξαντλείται σε επίκαιρες δράσεις κατά την έναρξη της σχολικής περιόδου αλλά διαρκεί όλο το χρόνο με πολλές και διαφορετικού περιεχομένου συνέργειες.  

Μερικές από τις δράσεις αναφέρονται ενδεικτικά παρακάτω:

-Διοργάνωση εκδηλώσεων με την παρουσία καταξιωμένων συγγραφέων και θέματα συζήτησης που αφορούν τους μαθητές, τους γονείς αλλά και τους εκπαιδευτικούς. Μπορούν να έχουν τη μορφή παρουσίασης βιβλίου, σεμιναρίου, διαδραστικού παιχνιδιού, πολιτιστικών επισκέψεων του σχολείου κ.α., ενώ είναι δυνατό να λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΑΝΟΥ ή στο σχολείο.

-Παροχή των πλέον ανταγωνιστικών τιμών για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών μιας εκπαιδευτικής μονάδας (βοηθήματα, ξενόγλωσσα βιβλία, χαρτικά, και άλλα), ενώ προσφέρει επίσης δωρεάν παράδοση και ιδιαίτερα ελκυστικές εκπτώσεις προς τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς μέσω της μοναδικής κάρτας IANOS CLUB.

-Διοργάνωση εκθέσεων βιβλίου στα σχολεία.

-Προμήθεια βιβλίων για τις σχολικές βιβλιοθήκες.

-Διοργάνωση διαγωνισμών διηγήματος, ποίησης, ζωγραφικής, κ.α. για τους μαθητές του σχολείου σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς.

ΙΑΝΟS CLUB

Η Αλυσίδα Πολιτισμού ΙΑΝΟS, στα πλαίσια ενίσχυσης του δικτύου της και με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη της σχέσης με τους πελάτες και φίλους, δημιούργησε το 2011 το IANOS CLUB. Μια δραστηριότητα που ενώνει όλους όσους εκφράζει ο ΙΑΝΟS, ως χώρος και πρόταση πολιτισμού.

H ιδιότητα μέλους στο IANOS CLUB αποκτάται από τους πελάτες μας με την IANOS CLUB Card - μια Μοναδική Κάρτα Πολιτισμού. Με την ένταξη στο CLUB, αποκτά κανείς ιδιαίτερα προνόμια τόσο σε επίπεδο αγορών και δραστηριοτήτων του IANOY, όσο και σε επίπεδο πολλαπλών οφελών από τις Συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις του CLUB. Μετά από περίπου δυο χρόνια λειτουργίας, αριθμεί περισσότερα από 100.000 μέλη!

IANOS MUSIC SHOP

O ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS, το νέο μουσικό στέκι της πόλης, άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας!

Πάνω από 30.000 τίτλοι βρίσκονται ήδη τοποθετημένοι στο νέο κατάστημα, τριών επιπέδων που άνοιξε ο ΙΑΝΟS στην Αθήνα, στο γνωστό σημείο της Σταδίου 24.

Ένα κατάστημα αφιερωμένο αποκλειστικά στη ΜΟΥΣΙΚΗ, για μυημένους μουσικόφιλους αλλά και για νέους εξερευνητές του απέραντου αυτού κόσμου! Με το σύνολο της ελληνικής και ξένης δισκογραφίας, βινύλια, συλλεκτικές εκδόσεις, μουσικά βιβλία, DVD και όλα τα απαραίτητα μουσικά gadgets.

Επισκεφθείτε τον Μουσικό ΙΑΝΟ, ενημερωθείτε για όλες τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του μουσικού ΙΑΝΟΥ. Αναζητήστε σπάνιες κυκλοφορίες, επιλέξτε βινύλια  από την μεγάλη δισκοθήκη του υπογείου μας και αποκτήστε πρώτοι συλλεκτικά αντίγραφα από την δισκογραφία των σημαντικότερων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών!

ΜΟΥΣΙΚΟΣ IANOS Σταδίου 24, τηλ. 210 3217917, Email: music.stadiou@ianos.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00