ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τελευταία μέρα εγγραφών σήμερα για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς 2015 που θα γίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου στους πρόποδες της Πάρνηθας, απέναντι από το Δασόκτημα Τατοίου.

Τελευταία μέρα εγγραφών σήμερα για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς 2015 που θα γίνει την Κυριακή 1 Μαρτίου στους πρόποδες της Πάρνηθας, απέναντι από το Δασόκτημα Τατοίου.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει περισσότεροι από 400 αθλητές και τονίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δε γίνονται νέες εγγραφές.

Οι συμμετέχοντες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο διαδρομών. Τη μεγάλη διαδρομή με μήκος 10,8 χλμ και 430 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και τη μικρή διαδρομή με μήκος 5,7 χλμ και 175 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Οι διαδρομές εναλλάσσονται συνεχώς μεταξύ μονοπατιών και δασικών δρόμων, με μέτριες κλίσεις και μαλακό έδαφος από τις βροχές των τελευταίων ημερών ενώ το πυκνό δάσος προστατεύει από τον αέρα. Η πρόγνωση, αν και λίγο μακρινή, δείχνει καλό καιρό με συννεφιά και θερμοκρασίες στους 10 βαθμούς.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.grόπου μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης και να ενημερωθείτε για τη βαθμολογία όπως έχει εξελιχτεί από τους δύο πρώτους αγώνες.

Δήλωση συμμετοχής επίσης μπορείτε να κάνετε και στα κάτωθι καταστήματα:

-Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915

-ESCAPE Outdoor equipment by Skishop, Λ. Κηφισίας 354, Χαλάνδρι τηλέφωνο: 210 61 06 881

-RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

-PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

Όσοι έτρεξαν στον πρώτο αγώνα να θυμίσουμε πως θα συμμετάσχουν με τον ίδιο αριθμό τον οποίο και πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πάνω στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γράφετε τον αριθμό που είχατε στον πρώτο αγώνα. Όσοι έχετε χάσει ή καταστρέψει τον αριθμό παρακαλώ να μας ενημερώσετε με mail στο //www.info@trailproject.gr">www.info@trailproject.grώστε να σας φτιάξουμε καινούργιο.

Όσοι τρέχετε πρώτη φορά φέτος θα παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από τη γραμματεία, στην οποία θα πρέπει να έρθουν και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ώστε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή

 
 
 

Αποτελέσματα