ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση του συλλόγου δρομέων Πρεβεζας για τον αγώνα του Ναυπλίου.

Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης την Κυριακή 22/2/2015 σας ενημερώνουμε ότι για το αγώνα του Ναυπλίου έχουν κρατηθεί δωμάτια στο ξενοδοχείο Έλενα (τηλ. 27520 23217), με τιμή 25 ευρώ με πρωινό ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο.

Επίσης, έχουμε προσφορά για λεωφορείο 20 θέσεων στην τιμή των 680 ευρώ περίπου. Άρα, σε περίπτωση που συγκεντρωθούμε αρκετοί θα πάμε με λεωφορείο, διαφορετικά θα πάμε με αυτοκίνητα. Επίσης, η συμμετοχή για τον Μαραθώνιο, Ημιμαραθώνιο και 5 χιλιομέτρων είναι 10 ευρώ για τους συλλόγους. Ακόμη, υπάρχει αγώνας 2,5 χιλιομέτρων με κόστος 5 ευρώ για ενήλικες, ενώ για τους μαθητές η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει θα πρέπει μέχρι την Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015, να δώσει 30 ευρώ, σε κάποιο μέλος του ΔΣ, για να κλείσουμε το λεωφορείο, ενώ το υπόλοιπο του κόστους μεταφοράς μπορεί να το καταβάλει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επίσης, μέχρι την Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015 θα πρέπει να καταβληθεί το αντίτιμο της συμμετοχής στον αγώνα. Στην εκδρομή μπορούν να συμμετέχουν και άτομα που δεν θα συμμετέχουν σε κάποιον αγώνα και επομένως δεν θα επιβαρυνθούν με το κόστος συμμετοχής. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος διαμονής μπορείτε να το πληρώσετε κατευθείαν στο ξενοδοχείο στο Ναύπλιο κατά την αναχώρηση.

                                                                                                                                                

Με εκτίμηση

Το ΔΣ

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα