ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Λήξη Εγγραφών για τον 5ο Χορτιάτης Trail Run

Η διοργάνωση του 5ος Χορτιάτης Trail Run ανακοινώνει τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής στον αγώνα. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής στην προκήρυξη του αγώνα το όριο συμμετοχών είχε οριστεί στις 300. Αριθμός που συμπληρώθηκε ήδη. Η ανοδική πορεία συνεχίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά, κάτι που δείχνει την αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλει η διοργάνωση κάθε χρόνο για την καλύτερη διεξαγωγή ενός όμορφου αγώνα.

Όσοι αθλητές θέλουν μπορούν να προσέλθουν στην Γραμματεία του αγώνα πριν την εκκίνηση και εφόσον προκύψουν κενές θέσεις να συμμετέχουν. Απο την Τρίτη 24/2 έως και το Σάββατο 28/2 όσοι αθλητές θέλουν θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους απο το κατάστημα αθλητικών ειδών MOTION (Λεωφ.Γεωργικής Σχολής48,τηλ.2310477800,Δημήτρης Γεωργίου).

Και φέτος ο Χορτιάτης Trail Run θα ανοίξει την αυλαία του πρωταθλήματος νέων της Salonon,μιας εξαιρετικής προσπάθειας που παρακινεί τα νέα παιδιά να μπουν στους αγώνες βουνού. Οι 8 ημέρες που απομένουν μέχρι τη στιγμή της εκκίνησης, θα είναι η περίοδος της τελικής προετοιμασίας για να υποδεχθούμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με τη συμμετοχή σας.

Μαζί με τους χορηγούς μας:ΤΑΒΕΡΝΑ  ΚΙΟΣΚΙΑ,PERFORMANCE STORE,ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΡΜΕΝ,ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ,ΦΟΥΡΝΟΣ ΛΟΓΓΟΥ,ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΑΚΟΥΔΗ ,και την πολύτιμη βοήθεια τους θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο xortiatis11@gmail.com και στο κινητό 6944755232 (Στυλιανός Καιάφας). Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε με χαρά. Η Οργανωτική Επιτροπή του XTR.

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7ος Δρόμος Αθανάτων

7ος Δρόμος Αθανάτων

Οκτ 30, 2021 Rate: 0.00

3ο ΟΠΑ RUN

3ο ΟΠΑ RUN

Οκτ 31, 2021 Rate: 0.00