Νέες παροχές από το Lycabettus Run

Νέες προσφορές από το Lycabettus Run: Η εταιρία αθλητικών ειδών Saucony προσφέρει 4 ζευγάρια παπούτσια στους 4 πρώτους νικητές των 2 αποστάσεων.

Τα 4 ζευγάρια παπούτσια θα δοθούν ως εξής:

1ος Νικητής 5,5 χλμ στην κατηγορία ανδρών

1η Νικήτρια 5,5 χλμ στην κατηγορία γυναικών

1ος Νικητής 11 χλμ στην κατηγορία ανδρών

1η Νικήτρια 11 χλμ στην κατηγορία γυναικών

Η Saucony, υπάρχει και λειτουργεί αποκλειστικά για τους δρομείς. Είναι αυτοί που αποτελούν την έμπνευση της, την πηγή κάθε καινοτομίας της. Οι δρομείς και οι ανάγκες τους την κάνουν και γίνετε διαρκώς καλύτερη. Αποτελούν την κινητήρια δύναμη για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη των νέων προϊόντων της. Είναι ο λόγος για να παραμένει διαρκώς ανταγωνιστική, ειλικρινής και πάντα διψασμένη για νέες κατακτήσεις.

 Η απόλυτη αφοσίωσή της και το πάθος που την χαρακτηρίζει εξηγούν γιατί έχει καταφέρει να κατασκευάζει τα κορυφαία παπούτσια και ρούχα running στον κόσμο. Στο τέλος κάθε ημέρας, πάντοτε νοιώθει ότι έχει κάνει τα πάντα για να βελτιώσει, έστω και λίγο, τη ζωή και την απόλαυση των δρομέων.

Στη Saucony, πιστεύουν ότι "μια καλή μέρα είναι η μέρα που πάμε εμείς για τρέξιμο". Όμως γνωρίζουμε ότι "μια ΥΠΕΡΟΧΗ μέρα είναι εκείνη που εμπνέουμε και κάποιον άλλον να τρέξει".

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

7ος Δρόμος Αθανάτων

7ος Δρόμος Αθανάτων

Οκτ 30, 2021 Rate: 0.00

3ο ΟΠΑ RUN

3ο ΟΠΑ RUN

Οκτ 31, 2021 Rate: 0.00