Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Όλα έτοιμα για τον 1ο Δρόμο Υγείας LoveRun 4.000μ. με θέα το Ενετικό Φρούριο Κούλε!

Μια μέρα απέμεινε για τον 1ο Δρόμο Υγείας LoveRun 4.000μ. με θέα το Ενετικό Φρούριο Κούλε! Σας περιμένουμε λοιπόν να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Αγάπη αλλά και παράλληλα να αθληθούμε και να προσφέρουμε με τη συμμετοχή μας!

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

1# 10:30-11:30 Συγκέντρωση των δρομέων στο χώρο διεξαγωγής του LoveRun (Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, δίπλα από το Marina cafe) για την παραλαβή του πακέτου που περιλαμβάνει το επίσημο T-Shirt της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής και διάφορες εκπλήξεις από τους υποστηρικτές μας.

2# 11:30-12:00 Οδηγίες για τη διαδρομή αλλά και προετοιμασία των δρομέων με την απαραίτητη προθέρμανση αλλά και το ''δέσιμο'' με το Κόκκινο Νήμα της Μοίρας.

3# 12:00 Εκκίνηση του 1ου LoveRun 4.000μ. κατά μήκος της παραλιακής Λεωφόρου Ηρακλείου με κατεύθυνση το καρνάγιο και επιστροφή στο Μικρό Κούλε (εκκίνηση-τερματισμός).

4# 13:00 Εκτιμώμενη ώρα τερματισμού και του τελευταίου δρομέα.

5# Ακολουθεί η απονομή των ξεχωριστών χειροποίητων μεταλλίων αλλά και των πιστοποιητικών συμμετοχής σε όλους τους δρομείς.

6# Αναμνηστικές φωτογραφίες από τους φωτογράφους της διοργάνωσης μαζί με μοίρασμα σοκολάτας Lacta σε όλους τους συμμετέχοντες.

7# Δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική από μια τέτοια γιορτή η οποία θα συνοδεύει από την αρχή έως το τέλος την όλη διοργάνωση.

8# θα ακολουθήσει κλήρωση με πλούσια δώρα για όλους τους συμμετέχοντες επιφυλάσσοντας πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, ευχαριστούμε πολύ για την εγγραφή σας και σας ευχόμαστε ένα πανέμορφο τριήμερο γεμάτο από εορταστικές εκδηλώσεις ξεκινώντας από το LOVERUN 2015

www.loverun.gr
info@loverun.gr

Οργάνωση:
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου
www.sdyher.gr
info@sdyher.gr
+30 6977 690818


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00