ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Νέες διαδρομές στο Pearl Izumi Cup Πάρνηθα

Αν και ο καιρός των τελευταίων ημερών δε μας βοήθησε, στη χάραξη των νέων διαδρομών για τον τρίτο και τελευταίο αγώνα της σειράς, ελπίζουμε να σταθεί σύμμαχος την ημέρα του αγώνα!

Φέτος έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο εντελώς νέων διαδρομών αφού για πρώτη φορά θα κινηθούμε στους πρόποδες της Πάρνηθας, απέναντι ακριβώς από το Δασόκτημα Τατοίου. Η μεγάλη διαδρομή έχει μήκος 10,8 χλμ με 430 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και η μικρή διαδρομή έχει μήκος 5,7 χλμ με 175 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Οι διαδρομές είναι πανέμορφες, με συνεχείς εναλλαγές μικρών κλίσεων μέσα σε μονοπάτια και χωματόδρομους της περιοχής. Η πολύ πυκνή βλάστηση, σε συνδυασμό με δύο περάσματα μικρών ποταμιών και η θέα ενός καταρράκτη, θα σας κάνουν να μην πιστεύετε ότι βρίσκεστε 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας και είμαστε σίγουροι πως η Πάρνηθα για ακόμη μία φορά θα σας εκπλήξει ευχάριστα!

Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι σε μαλακό έδαφος και η λάσπη είναι σίγουρα το κυρίαρχο στοιχείο. Ιδιαίτερες τεχνικές δυσκολίες δεν υπάρχουν, εκτός από ένα κατηφορικό νεροφάγωμα μήκους 50 μέτρων που βρίσκεται στη μεγάλη διαδρομή, ενώ εκτιμούμε ο χρόνος τερματισμού των πρώτων αθλητών να είναι γύρω στα 50 λεπτά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailproject.grόπου μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τον αγώνα όπως τους κανονισμούς, την πρόσβαση στο χώρο εκκίνησης, κλπ.

Δήλωση συμμετοχής επίσης μπορείτε να κάνετε και στα κάτωθι καταστήματα:

-Pearl Izumi Corner by TOP CYCLES, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, τηλέφωνο: 210 57 58 915

-ESCAPE Outdoor equipment by Skishop, Λ. Κηφισίας 354, Χαλάνδρι τηλέφωνο: 210 61 06 881

-RUNNER STORE, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι, τηλέφωνο: 210 68 11 770

-PULSE 100, Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλέφωνο: 210 62 03 155

Όσοι έτρεξαν σε προηγούμενο αγώνα να θυμίσουμε πως θα συμμετάσχουν με τον ίδιο αριθμό τον οποίο και πρέπει να φέρουν μαζί τους. Πάνω στη δήλωση συμμετοχής πρέπει να γράφετε τον αριθμό που είχατε στον πρώτο αγώνα. Όσοι έχετε χάσει ή καταστρέψει τον αριθμό παρακαλώ να μας ενημερώσετε με e-mailστο //www.info@trailproject.gr">www.info@trailproject.grώστε να σας φτιάξουμε καινούργιο.

Όσοι τρέχετε πρώτη φορά φέτος θα παραλάβετε τον αριθμό σας και το τσιπ ηλεκτρονικής χρονομέτρησης από τη γραμματεία, στην οποία θα πρέπει να έρθουν και οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ώστε να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής.

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

Η οργανωτική επιτροπή

 
 
 

Αποτελέσματα