Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τα κανάλια Novasports παίρνουν σκυτάλη και το 2015!

Από το ξεκίνημα της πρωτοποριακής σειράς αγώνων δρόμου Βίκος Relays, τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο ενίσχυσης και του ερασιτεχνικού αθλητισμού, στηρίζουν τη διοργάνωση ως media partner, καλύπτοντας την με πλούσιο ρεπορτάζ που προβάλλεται από το Novasports 24 HD αλλά και μέσα από τις εκπομπές τους.

Στη διάρκεια της χρονιάς όμως η συνεργασία επεκτάθηκε και με τη δημιουργία της Novasports Running Team, με την οποία τα Καταστήματα Forthnet συμμετέχουν ενεργά, δίνοντας την ευκαιρία σε πολίτες να πάρουν μέρος στη διοργάνωση με την ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Τα κανάλια Novasports και το 2015 θα συνεχίσουν να στηρίζουν και να προβάλλουν με τον ίδιο τρόπο τα Βίκος Relays και στις οκτώ πόλεις όπου και θα διεξαχθούν φέτος οι σκυταλοδρομίες τρεξίματος. Η επικοινωνιακή στήριξη της διοργάνωσης εντάσσεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Forthnet.

Η αρχή γίνεται από την Καλαμάτα, όπου σε όλα τα καταστήματα Forthnet της πόλης, αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας, μπορούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συμμετοχή στον αγώνα “Καλαμάτα Βίκος Relays” και να γίνουν μέλη της Novasports Running Team.

Οι εγγραφές για όλους τους αγώνες της σειράς Βίκος Relays 2015 έχουν ξεκινήσει και γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης: www.relays.gr.

Η συνδρομή συμμετοχής στα 4x2500μ. και στα 2x5000μ. είναι 12 ευρώ για κάθε ομάδα, ενώ στα KidsRelays (παιδικές σκυταλοδρομίες) 4x100μ./4x200μ. και TeensRelays (εφηβικές σκυταλοδρομίες) 4x1000μ. η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για οποιαδήποτε απορία υπάρχει μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο email: info@relays.gr.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00