Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Διήμερη εκδρομή από τον σύλλογο ΕΥΚΛΗ για τον 8ο Ημιμαραθώνιο αγώνα και τον αγώνα 5 χλμ στο Αγρίνιο

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας ότι ο Σύλλογος μας θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδρομή στον Αγρίνιο στις 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου προκειμένουμε να συμμετάσχουμε στον 8ο Ημιμαραθώνιο αγώνα, καθώς και στον αγώνα 5 χλμ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 1η Μαρτίου 2015 στο Αγρίνιο από τον Δήμο Αγρινίου, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου-ΕΟΣΛΜΑ-Υ στη μνήμη του αδικοχαμένου Μιχάλη Κούση.

Η επιβάρυνση για κάθε άτομο που θα θελήσει να συμμετάσχει στην εκδρομή θα είναι η μικρότερη δυνατή, διότι το πούλμαν, η διανυκτέρευση και ένα γεύμα θα είναι προσφορά των διοργανωτών, ενώ το κόστος συμμετοχής για τους αθλητές θα είναι 8 ΕΥΡΩ και θα πρέπει να καταβληθεί εγκαίρως σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη του αγώνα. Αρχηγός της αποστολής μας ορίζεται ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας Κυριάκος Λαζαρίδης στον οποίο μπορείτε να απευθύνεστε για να δηλώνετε συμμετοχή, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6970-137386.

Συνιστούμε την έγκαιρη υποβολή δηλώσεων συμμετοχής στην εκδρομή μας διότι ήδη έχει καλυφθεί ικανοποιητικός αριθμός θέσεων.

ΤΟ Δ.Σ του ΕΥΚΛΗ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00