ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Άνοιξαν οι εγγραφές για τον 4ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας!

Άνοιξαν οι εγγραφές για το κορυφαίο γεγονός της πόλης την περίοδο της Άνοιξης, τον Ημιμαρθώνιο Αθήνας. Η 4η στάση της διοργάνωσης θα γίνει στις 3 Μαΐου και θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για Έλληνες και ξένους δρομείς να συμμετάσχουν σε έναν ιδανικό αγώνα στο κέντρο της Αθήνας απολαμβάνοντας παράλληλα ιστορικά και τουριστικά σημεία της πόλης.

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας είναι ένας ειδανικός αγώνας για επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους στους Αγώνες Δρόμου 5χλμ και 3χλμ στο κέντρο της Αθήνας γίνονται κοινωνοί μιας μεγάλης γιορτής.

Πλήθος δρομέων από διάφορες περιοχές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό αναμένεται να συμμετάσχουν στη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας αλλά και στους παράλληλους Αγώνες Δρόμου 5χλμ & 3χλμ, καθώς αναμένεται οι φετινές συμμετοχές να ξεπεράσουν τους 18.000 δρομείς.

Παράλληλα ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας αποτελεί…γέφυρα για χιλιάδες δρομείς, που θέλουν συμμετάσχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας στις 8 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληφοροφίες επισκεφθείτε το επίσημο site της διοργάνωσης πατώντας εδώ.

 
 
 

Αποτελέσματα