ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Δυναμική παρουσία του ΣΔΥΜ στον 14° αγώνα του Αργολικού Κόλπου 15/2/2015

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία τον 14° αγώνα του Αργολικού Κόλπου, απόστασης 15,5 χλμ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15-2-2015, ξεκινώντας στις 10:00 π.μ από τη ΛΕΡΝΑ (ταβέρνα Αδράμη) με τερματισμό το κολυμβητήριο Ναυπλίου.

Ήταν μία διοργάνωση που ξεπέρασε τις 600 συμμετοχές απ' όλη την Ελλάδα και κυρίως από την Πελοπόννησο, ενώ τερμάτισαν 558 δρομείς.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας έλαβε μέρος για άλλη μια φορά, με μια πολυμελή αποστολή, αποτελούμενη από 60 και πλέον δρομείς που ξεκίνησαν οι περισσότεροι οργανωμένα, με πούλμαν από τα γραφεία του συλλόγου μας, ενώ τερμάτισαν 58.
Σε μια ηλιόλουστη ημέρα και με πολύ καλή θερμοκρασία, ιδανική για τρέξιμο, όλοι απόλαυσαν μία διαδρομή, που ήταν από τις ωραιότερες που έχουμε τρέξει, με το μεγαλύτερο μέρος της δίπλα στη θάλασσα. Απόλυτη ηρεμία και με άπνοια ανέμου, σ όλο το μήκος των 15,5 χιλιομέτρων οι δρομείς είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το τοπίο, το απέραντο γαλάζιο του Αργολικού Κόλπου, αλλά και τα γύρω χιονισμένα βουνά, τερματίζοντας στο λιμάνι, δίπλα από το κολυμβητήριο με φόντο το Μπούρτζι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι από το σύλλογό μας, διακρίθηκαν στις γυναίκες, Εξερτζόγλου Ελένη κατακτώντας την 3η θέση στη κατηγορία της (F40-49) κάνοντας χρόνο 1:11,06,91, η Ασημάκου Παναγιώτα, που επίσης διακρίθηκε, καταλαμβάνοντας κι αυτή τη 3η θέση στη κατηγορία της (F20-29), φέρνοντας χρόνο 1:18:21,31, ενώ αρκετοί ήταν και δρομείς που κατέρριψαν τα ατομικά τους ρεκόρ.

Μετά από τον τερματισμό τα μέλη μας πέρασαν ένα ξέγνοιαστο μεσημέρι στο Ναύπλιο, κάνοντας περιπάτους στα σοκάκια της πόλης, ενώ πολλοί απόλαυσαν τη βόλτα τους πίνοντας καφέ και φαγητό στα γεμάτα από τουρισμό μαγαζιά.
Η αποστολή μας πήρε το δρόμο της επιστροφής φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από τον αγώνα και το όμορφο Ναύπλιο, υποσχόμενοι και του χρόνου να δώσουμε όλοι το παρόν, ώστε να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη του για την πολυπληθέστατη αποστολή και συγχαίρει τους διακριθέντες και τερματίσαντες τον αγώνα.

Αποτελέσματα

Φωτογραφίες

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00