Τα Super Market Σκλαβενίτης στηρίζουν το "1ο Lycabettus Run"

Τα Super Market Σκλαβενίτης υποστηρίζουν το 1οLYCABETTUS RUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο λόφο του Λυκαβηττού. Έναν αγώνα που ήρθε για να γίνει θεσμός για την Πόλη των Αθηναίων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Sportevent, μαζί με την ευγενική υποστήριξη τουSt George Lycabettus Hotel, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με την επωνυμία "LΥCABETTUS RUN". Έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, καθώς ο κάθε δρομέας θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.

Οι αποστάσεις που θα περιλαμβάνει το 1ο LYCABETTUS RUNθα είναι δύο, με την μικρή απόσταση να είναι 5,5 χλμ. και την μεγάλη να είναι 11 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί στο Άλμα Ζωής (Πανελλήνιος Σύλλλογος Γυναικών Με Καρκίνο Μαστού).

Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την Ελληνική αλυσίδα Super Market Σκλαβενίτης, γιατί είναι πάντοτε παρών στο κάλεσμα μας για υποστήριξη στους αγώνες που διοργανώνει.

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00