Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Οι μπάρες δημητριακών Fitness της Nestle στηρίζουν το "1ο Lycabettus Run"

Οι μπάρες δημητριακών Fitnessτης Nestle υποστηρίζουν το 1οLYCABETTUS RUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο λόφο του Λυκαβηττού. Έναν αγώνα που ήρθε για να γίνει θεσμός για την Πόλη των Αθηναίων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Sportevent, μαζί με την ευγενική υποστήριξη τουSt George Lycabettus Hotel, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με την επωνυμία "LΥCABETTUS RUN". Έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, καθώς ο κάθε δρομέας θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.

Οι αποστάσεις που θα περιλαμβάνει το 1ο LYCABETTUS RUNθα είναι δύο, με την μικρή απόσταση να είναι 5,5 χλμ. και την μεγάλη να είναι 11 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί σε γυναικείες οργανώσεις και σωματεία.

Την μπάρα δημητριακών FITNESS® είναι εύκολο να τη βρεις. Την ημέρα του αγώνα θα σε περιμένει στον τερματισμό. Είναι με δημητριακά ολικής αλέσεως και έχει κάτω από 90 θερμίδες!! Και υπάρχει σε πολλές εκδοχές, για να πηγαίνει με τη διάθεσή σου!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00