ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ημερίδα Συλλόγου «Η Καρδιά του Παιδιού»

Αγαπητοί φίλοι της «Καρδιάς του Παιδιού»,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Συγγενών Καρδιοπαθειών» και των δράσεων του Συλλόγου μας «Η Καρδιά του Παιδιού», διοργανώνουμε ημερίδα με τίτλο:

ΕΜΒΡΥΟ-ΝΕΟΓΝΟ-ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΡΔΙΟΠΑΘΕΙΕΣ

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

με τη συνεργασία του AegeanCollege και του Ι.Ι.Ε.Κ. Όμηρος και με την στήριξη του ΣΕΜΜΑ.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 – 20.00 στις εγκαταστάσεις του εν λόγω Κολλεγίου (Πανεπιστημίου 17).

Στην ημερίδα έχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν Ιατροί, παιδοκαρδιολόγοι, παιδοκαρδιοχειρουργοί, γυναικολόγοι, νεογνολόγοι, εμβρυολόγοι από τα νοσοκομεία Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, Μητέρα, Ιασώ Παίδων, Παίδων Αγ. Σοφία & Αγλαΐας Κυριακού και από Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση, αλλά και ευαισθητοποίηση του κόσμου σχετικά με αυτό το τόσο σημαντικό θέμα. Η ημερίδα είναι ανοικτή για το κοινό και προσκαλούμε όλους να μας στηρίξετε ενεργά με την παρουσία σας.

Afisa Kardia tou Paidiou 2015

Πρόγραμμα Ημερίδας

Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας και ευελπιστούμε στην ενεργή συμμετοχή με την παρουσία σας στην εκδήλωση. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαστε στην διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00πμ-15:00μμ στα τηλ. 210 3218488, 210 3253876 και 6974 877744 ή στο info@kardiapaidiou.gr.

Με εκτίμηση,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Η Πρόεδρος
Α. Βαρέλα-Κολτσιδοπούλου

-