Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό οι εγγραφές για το 1ο Xanthi Old City Trail 2015

Συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό οι εγγραφές για τον 1o Xanthi Old City Trail και των Παράλληλων Αγώνων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 1 Μαρτίου στην Παλαιά πόλη της Ξάνθης.

Ένας νέος αγώνας δρόμου στην πόλη με τα χίλια χρώματα. Διασχίζοντας την παλιά Ξάνθη μέσα από τα στενά σοκάκια μπροστά από εκκλησιές, αναρίθμητα παραδοσιακά κτίσματα και μέρος του περιαστικού δάσους της πόλης, δεν θα φύγει κανένας χωρίς να πάρει κάτι από την ιστορία, τη γοητεία και τις ομορφιές της.



Πάρε κι εσύ μέρος στον αγώνα σε μία από τις διαδρομές:

 - Xanthi Old City Trail (14,3 χλμ.)

- Δρόμος Παλιάς Πόλης (4,2 χλμ.)

 - Μαθητικός αγώνας (1000μ.)

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του αγώναστη διεύθυνση: https://www.xanthirunners.gr μέχρι την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015. Οι αθλητές και αθλήτριες καθώς και οι σύλλογοι έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν με ατομική ή με ομαδική εγγραφή χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη ηλεκτρονική φόρμα. Όσοι δρομείς ολοκληρώσουν την εγγραφή τους έως την παραπάνω ημερομηνία θα έχουν την δυνατότητα παροχής τεχνικής μπλούζας και μεταλλίου καθώς και της αναγραφής του ονοματεπώνυμου τους κάτω ακριβώς από τον προσωπικό αριθμό συμμετοχής τους που τοποθετείται στο στήθος της φανέλας τους.

Η διαδρομή των Αγώνων

ΗΠροκήρυξητου Xanthi Old City Trail

Η Προκήρυξη του δρόμου Παλιάς Πόλης και του μαθητικού Αγώνα
Εγγραφές

Περισσότερα στο www.xanthirunners.gr


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00