ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι Μεσσηνίας τρέχουν και προσφέρουν εθελοντές στα “Καλαμάτα Βίκος Relays”!

Η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας βρίσκεται στο πλευρό των Βίκος Relays για τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος την Κυριακή 1 Μαρτίου στην παραλία της πόλης.

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Μεσσηνίας δεν περιορίζεται μόνο σε συνδικαλιστική δράση, αλλά αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ανάδειξη και προβολή της Μεσσηνίας, ενώ προσφέρουν και φιλανθρωπικό έργο (π.χ. εθελοντική αιμοδοσία). Υπό αυτό το πρίσμα θα συνεργαστούν και στα “Καλαμάτα Βίκος Relays” προσφέροντας και ανθρώπινο δυναμικό ως εθελοντές και συμμετέχοντας στον αγώνα με ομάδες.

“Σαν σωματείο είμαστε πάντα ανοικτοί και έτοιμοι να βοηθήσουμε όποια πρωτοβουλία αναλαμβάνει κανείς για την ανάδειξη του τουρισμού και του αθλητισμού στην περιοχή μας, σε όλη τη Μεσσηνία και φυσικά στη Καλαμάτα. Είμαστε σωματείο με δράσεις στην περιοχή μας, παίρνουμε και εμείς πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση και θέλουμε να παρακινήσουμε και όλον τον κόσμο να συστρατευθεί”, επεσήμανε ο Πρόεδρος του Σωματείου, Κώστας Ανδριανόπουλος, προσθέτοντας ότι “ο αγώνας των Βίκος Relays στην Καλαμάτα είναι κάτι που θα προβάλλει την πόλη μας, παίρνουμε τη σκυτάλη και συνεργαζόμαστε για να αναδειχθεί η πόλη, αλλά φυσικά υπάρχει και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας, που θα αναδείξει το έργο του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Μου άρεσε πολύ η ιδέα του αγώνα, ο συμβολισμός της σκυτάλης, ότι δίνουμε την σκυτάλη στον επόμενο, για να στηρίξουμε έναν οργανισμό που προσφέρει έργο. Καλώ και εγώ με τη σειρά μου όλους τους Καλαματιανούς να έρθουν την Κυριακή 1 Μαρτίου στην παραλία της πόλης και να τρέξουν μαζί μας”.

-