ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πρόσκληση Εσπερίδας ΣΔΥΑ «Το τρέξιμο – Κοινωνιολογική προσέγγιση του φαινομένου»

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας διοργανώνει Επιστημονική εσπερίδα με κεντρικό θέμα «Το τρέξιμο – Κοινωνιολογική προσέγγιση του φαινομένου» τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015. Ο ΣΔΥΑ παραμένει πιστός στο ραντεβού του καθώς σταθερά τα τελευταία χρόνια διοργανώνει παρόμοιες δράσεις με σκοπό την ενημέρωση όλων των δρομέων γύρω από θέματα που αφορούν την προπόνηση, τη διατροφή, την υγεία, τους αγώνες αλλά και την ψυχολογία. Αυτή τη φορά μάλιστα βασικός στόχος της Εσπερίδας θα είναι να γίνει μία κοινωνιολογική προσέγγιση του τρεξίματος και τις επιδράσεις που ασκεί στη συμπεριφορά αλλά και στον χαρακτήρα των ανθρώπων.

Παράλληλα όμως θα υπάρχουν και ομιλίες σχετικά με τη διατροφή και τον μεταβολισμό αλλά και την προπόνηση από έμπειρους επιστήμονες αλλά και ανθρώπους του δρομικού χώρου.

Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου από τις 17:00 έως και τις 20:30 στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Στάση μετρό «Πανεπιστήμιο»).

Η είσοδος είναι δωρεάν

Το Δ/Σ του ΣΔΥΑ

Πρόσκληση Εσπερίδας ΣΔΥΑ 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00