H σκυτάλη στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για τα “Καλαμάτα Βίκος Relays”!

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Καλαμάτα Βίκος Relays έχει ξεκινήσει. Η διοργάνωση, το απόλυτα αθλητικοκοινωνικό γεγονός στη Μεσσηνία με την είσοδο της Άνοιξης, πέρα από την στήριξη μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων της περιοχής, υποστηρίζεται και από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Αυτά τα καταστήματα, εστιατόρια, ταβέρνες, μπαρ, καφέ έχουν δημιουργήσει τον Σύλλογό τους και διά του θεσμικού τους οργάνου θα στηρίξουν μαζικά τα Βίκος Relays στην Καλαμάτα.

Ο Ανδρέας Ζαγάκος, πρόεδρος του Συλλόγου εξήγησε πως “ο σύλλογός μας έχει να κάνει με τη συνδικαλιστική έκφραση του κλάδου, ασχολείται με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του κλάδου, αλλά κυρίως συμμετέχει σε δράσεις που αφορούν την στήριξη και την προβολή της πόλης με στόχο και την αύξηση του τουρισμού της”.

Ο Σύλλογος έχει ήδη ενημερώσει τα μέλη του για τον μεγάλο αγώνα τρεξίματος, τα Καλαμάτα Βίκος Relays την 1η Μαρτίου. “Είναι κάτι που έχει εισπραχθεί θετικά με την λογική ότι θα κινητοποιήσει τους πολίτες της Καλαμάτας και θα προσελκύσει και κόσμο από άλλες περιοχές της Ελλάδας, γιατί είναι μια διοργάνωση που έχει πανελλήνιο χαρακτήρα. Στηρίζουμε αυτόν τον αγώνα γιατί έτσι δυναμώνει η συνεργασία των φορέων της πόλης, θα τονωθεί η αγορά της Καλαμάτας και σαφώς υπάρχει και το θέμα της στήριξης ενός ιδρύματος που προσφέρει έργο στην Καλαμάτα, το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ”, επεσήμανε ο κ. Ζαγάκος, προσθέτοντας ότι “το εντυπωσιακό για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι ότι εντάσσεται στον αστικό ιστό και προσφέρει μια διαφορετική χρήση της πόλης, που μέχρι σήμερα δεν είχαμε. Επίσης είναι πολύ σημαντικό ότι προάγει τον ομαδικό μαζικό αθλητισμό, την συνεργασία, την ομαδικότητα και έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εμείς σαν Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος θα συμμετέχουμε μαζικά δημιουργώντας τετράδες και περιμένουμε όλους τους πολίτες της Καλαμάτας να βρεθούν την 1η Μαρτίου στην παραλία μας για να τρέξουμε όλοι μαζί”.

syllogos_katastimaton_ygeio-endiaferontos_kalamatas

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00