ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 16ος Δρόμος Βουνού "Υμηττός 2015"

Ο ΔΟΠΑΠ διοργάνωσε, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 τον 16ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2015», με ιδιαίτερη επιτυχία και αύξηση των συμμετεχόντων κατά 100 και πλέον, μια διοργάνωση, που ξεκίνησε το 1999, και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σε ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες, οι αθλητές και αθλήτριες έτρεξαν την διαδρομή των 21 χιλιομέτρων στον ορεινό δύσβατο δρόμο του Υμηττού.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο στις 10.00 π. μ. και ο αγώνας ολοκληρώθηκε στις 14.00 που τερμάτισε και ο τελευταίος από τους 600 συμμετέχοντες και στους οποίους δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους, ενώ στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας δόθηκε κύπελλο και μετάλλιο.

Τα αναλυτικά αποτελέσματα αναρτήθηκαν σε ειδικό link, https://www.runnermagazine.gr/apotelesmata-agonon//16os-Dromos-Vounou-Ymittos, ενώ στις Γενικές κατηγορίες ανδρών και γυναικών πρώτευσαν οι παρακάτω:

ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ:

  1. Νυσταζάκης Βασίλειος
  2. Κονταράτος Αλέξιος
  3. Ζαχαράτος Ιωάννης

ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

  1. Κολυφά Μυρσίνη
  2. Μακκόυ Ραννέλε
  3. Πριμικύρη Στυλιανή

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Οικονόμου, οι Αντιδήμαρχοι κα Γεωργία Αρβανίτη, κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, κ. Θανάσης Βαλυράκης, κα Βίκυ Νικάκη, κα Χρύσα Παρίση, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ειρήνη Βεντουζά, Περικλής Ζήκας, Γιάννης Κεχρής, Μιμή Ρουφογάλη, Βασίλης Σιαμάνης, Λίλα Σουρανή, Άννα - Μαρία Τσικρικώνη, Γιώργος Τσουροπλής, Μιχάλης Χατζής, ο κ. Γιάννης Μαμουζέλος, εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ, ο κ. Χαράλαμπoς Γεωργακόπουλος, Πρόεδρος του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθηνών, και πλήθος άλλων, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, πολλοί από τους οποίους μετά τον τερματισμό έκαναν τις απονομές επάθλων και μεταλλίων στους νικητές.

Ευχαριστούμε τους ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ κ. Γιώργο Δραμυτινό, τον κ. Νίκο Δεπούντη, την κ. Γεωργία Ζωγράφου, τον κ. Δημήτρη Θεολόγου, την κ. Μπέτυ Χατζιάρα, την Τροχαία Αγίας Παρασκευής, το Α. Τ. Χολαργού, και Α. Τ. Παπάγου. Τους είκοσι πέντε (25) εθελοντές της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ και του ΣΕΠΒΑΤΥ, υπό την καθοδήγηση του κου Βαγγέλη Στογιάννη, τους δέκα τέσσερεις (14) εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, την Ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ και τους 6 κριτές του, καθώς και τους χορηγούς μας, Dimand, Asics, GU, DOLE, ΙΑΣΩ General, Αφοί Σκλαβενίτη, ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ, BLUEPEACH, Καφέ 5x5 Χολαργού, την κ. Κωνσταντίνα Αστζόγλου, καθώς επίσης τον δημοσιογράφο κ. Κώστα Παπαγεωργίου για την συμβολή του στην δημιουργία του τηλεοπτικού σποτ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ, όσο βεβαίως και τους δημότες που κι αυτοί με την σειρά τους μας αγκάλιασαν με ζεστασιά στους δρόμους την ώρα του αγώνα.

Ιδιαίτερο οπωσδήποτε ευχαριστώ αξίζει στους δρομείς για την συμμετοχή τους και την προσφορά τους σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Ο ΔΟΠΑΠ συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και ανανεώνει το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά, την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του έτους 2016, για τον 17ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2016», όπου με το καλό σας περιμένουμε πάλι όλους κοντά μας.

Ο Πρόεδρος ΔΣ ΔΟΠΑΠ

Μιχάλης Τράκας

Οι παραπάνω φωτογραφίες, αποτελούν ευγενική παραχώρηση

της Φωτογραφικής Ομάδας Παπάγου - Χολαργού, με υπεύθυνο τον κο. Παντελή Μπαλή

Ευχαριστούμε θερμά

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00