ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Με τρεις δρομείς ο ΣΔΥΜ στον 16° Δρόμο Βουνού στον Υμηττό.

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) Παπάγου - Χολαργού, διοργάνωσε, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 τον 16ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός 2015», με ιδιαίτερη επιτυχία και με αύξηση των συμμετεχόντων που έφτασαν τους 600 δρομείς, σε μια διοργάνωση, που ξεκίνησε το 1999, και έχει γίνει πλέον θεσμός.

Σε ιδιαίτερα καλές καιρικές συνθήκες, οι αθλητές και αθλήτριες έτρεξαν την διαδρομή των 20 χιλιομέτρων στον ορεινό δύσβατο δρόμο του Υμηττού με υψομετρική διαφορά 350 μέτρων και με αυξημένες αγωνιστικές απαιτήσεις .     Η εκκίνηση δόθηκε από τον Δήμαρχο κ. Ηλία Αποστολόπουλο στις 10.00 π. μ. από το Δημοτικό στάδιο Χολαργού, όπου εκεί έγινε και ο τερματισμός και του τελευταίου από τους 534 τερματίσαντες και στους οποίους δόθηκε αναμνηστικό δίπλωμα για την συμμετοχή τους, ενώ στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας δόθηκε κύπελλο και μετάλλιο.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας και σ' αυτόν τον αγώνα συμμετείχε με τρεις αθλητές του που είναι ο Γεώργιος Κουτσιούκος που τερμάτισε με χρόνο 2:01:39, ο Βασίλειος Φωτόπουλος με χρόνο 2:13:23 και η Σοφία Κονταξάκη με επίσης χρόνο 2:13:23, η οποία ανέβηκε στο βάθρο, παίρνοντας την τρίτη θέση στη κατηγορία της.

Το ΔΣ συγχαίρει τους ανωτέρω αθλητές του....!!

Φωτογραφίες

-