ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πίτας Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων

Την περασμένη Κυριακή, στις 8/2/2015 στην ταβέρνα Γεύομαι -Μαγεύομαι, ο Σύλλογος Δρομέων Ιωαννίνων, έκοψε την πίτα του για το νέο έτος.Η προσέλευση και η παρουσία των μελών μας ήταν αθρόα.Έγιναν επίσης και οι βραβεύσεις των καλυτέρων σε επιδόσεις αθλητών για το 2014. Βραβευτηκαν η Χήτα Νικολέτα και ο Παπασταύρου Θεόδωρος ως καλύτεροι Μαραθωνοδρόμοι, ο Τσιούρης Ιωάννης και η Τζίμα Γωγώ ως καλύτεροι ημιμαραθωνοδρόμοι, ο Ανδρούτσος Δημήτριος και ο Κονδώρος Ιωάννης, ως καλύτεροι δρομείς βουνού και οΣίμος Νικόλαος ως ο καλύτερος δρομέας υπεραποστάσεων.
Βραβεύτηκαν επίσης για την εθελοντική τους προσφορά και δράση στον Σύλλογό μας δύο μέλη του Συλλόγου:Ο Τζώρας Σπυρίδων και ο Μανώλης Κωνσταντίνος.


Ακολούθησε κλήρωση και δόθηκαν μπλουζάκια μετά από ευγενική χορηγία των καταστημάτων Ζήσης sport, Siontis atletics και Fifth Element τους οποίους και ευχαριστούμε.
To φλουρί της πίττας πέτυχε το μέλος του ΣΔΙ Οδυσσέας Κουκέσης στον οποίο ανήκει και το μεγαλύτερο μέρος της φωτογραφικής απεικόνισης της εκδήλωσης που παρατίθεται

 

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00

Pentelikon Marathon Trail Run - 3/12/2023

Pentelikon Marathon Trail Run - …

Δεκ 03, 2023 Rate: 0.00