ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Πραγματοποίηση ομαδικών εγγραφών - εκδρομών στον ημιμαραθώνιο ΔΙΟΝ, ημιμαραθώνιο Τρικάλων - Καλαμπάκας και μαραθώνιο Θεσσαλονίκης από τον σύλλογο δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας

Ο Σύλλογός μας διοργανώνει την Κυριακή στις 8 Μαρτίου 2015 ομαδική εκδρομή αυθημερόν με Λεωφορείο στο ΔΙΟΝ της Κατερίνης προκειμένου να συμμετάσχει στον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» καθώς επίσης και όσοι το θελήσουν στον παράλληλο αγώνα των 5 χλμ «Σωτήριος Ζγιάλτος», που θα διεξαχθούν την Κυριακή το πρωί της ίδιας μέρας. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. για τον Ημιμαραθώνιο και 10:40 για τον αγώνα 5 χλμ.

Κόστος συμμετοχής του αγώνα που είναι: 5€ για τον Ημιμαραθώνιο. Ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων είναι δωρεάν. 
Σε όλους τους αθλητές και των δύο αγωνισμάτων που θα τερματίσουν θα δοθούν πρωτότυπα, ξεχωριστά και μοναδικά ανάγλυφα μετάλλια που θα αποτυπώνουν το άγαλμα του Υψίστου Διός όπως βρέθηκε στον αρχαιολογικό χώρο Δίου πριν από λίγα χρόνια και φυλάσσεται στο αρχαιολογικό μουσείο. Θα δοθούν επίσης διπλώματα συμμετοχής τα οποία θα μπορείτε να τα κατεβάσετε από την ιστοσελίδα του συλλόγου της διοργάνωσης από την επομένη του αγώνα. Θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Με την παραλαβή του bib number θα παραλαμβάνεται πριν την εκκίνηση του αγώνα την σακούλα με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης. Tα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συλλόγου άμεσα. Επίσης δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και συνοδούς να επισκεφτούν και να περιηγηθούν δωρεάν στο μουσείο αλλά και το αρχαιολογικό χώρο.
Οι Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές χωρίς αναβολή έως το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα ανατρέξετε στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης στην δικτυακή της σελίδα: 
https://www.zeusrunnersclub.gr/ ή στον γνωστό ιστότοπο
https://www.runningnews.gr/item.php?id=18917.
Ζητούμε την μαζική συμμετοχή σας έτσι ώστε ο σύλλογός μας να δώσει ένα βροντερό παρόν σε έναν από τους σπουδαιότερους Ημιμαραθωνίους που διοργανώνεται στην χώρα μας σε έναν ιστορικό τόπο από έναν σύλλογο που εμφανώς στήριξε με την παρουσία του και τον δικό μας αγώνα. Σας περιμένουμε και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας!!!
Για εγγραφές στον πρόεδρο του Συλλόγου Μπαλτζή Πέτρο τηλ. 6906567210 ή στον έφορο του Συλλόγου Χατζησάββα Ηλία τηλ. 6971895323 έως την Παρασκευή 27/02/2014

Ομαδική Εγγραφή Μελών μας στον 8ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» Καλαμπάκα – Τρίκαλα και τον 3ο αγώνα 6 χιλιομέτρων 
Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή των μελών του για την συμμετοχή στον 8ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος» Καλαμπάκα – Τρίκαλα και τον 3ο αγώνα 6 χιλιομέτρων που θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Μαρτίου στην πόλη των Τρικάλων.που θα διεξαχθεί στις 05/04/2015

ΚΟΣΤΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Το κόστος εγγραφής για τους αγώνες των 21,1χλμ και 6χλμ είναι 15€. Τα μέλη των συλλόγων δρομέων όλης της χώρας που θα εγγράφονται ομαδικά καθώς και οι συμμετέχοντες σε ομαδική εγγραφή, άνω των πέντε (5) ατόμων, έχουν έκπτωση 20%, και το κόστος συμμετοχής τους είναι 12€.
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΧΡΙ Το ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 6χλμ
Ατομική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) € 15 € 15
Ομαδική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) € 12 € 12
ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 
Ατομική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) € 20 € 20
Ομαδική Εγγραφή (με τεχνικό T-Shirt) € 15 € 15
ΛΗΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ

Για εγγραφές στον πρόεδρο του Συλλόγου Μπαλτζή Πέτρο τηλ. 6906567210 ή στον Γραμματέα του Συλλόγου Τσακίρη Κωνσταντίνο τηλ. 6977602505 έως την Παρασκευή

Ομαδική Εγγραφή Μελών μας στον επετειακό 10ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή των μελών του για την συμμετοχή στον επετειακό 10ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » που θα διεξαχθεί στις 05/04/2015 . 
ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ:14€
10.000μ: 7€
5.000μ: 7€
ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: 34€
10.000μ: 27€
5.000μ: 27€
Τα πακέτα περιλαμβάνουν
Βασικό Πακέτο 
Μαραθώνιος δρόμος: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μεταφορά στο χώρο εκκίνησης (Πέλλα), παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, χυμών, αναψυκτικών, ενεργ. μπαρών και τροφών αποκατάστασης, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).
Δρόμος 10.000μ. ,5.000μ.: Αναμνηστικό μπλουζάκι, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας).
Πλήρες Πακέτο 
Μαραθώνιος δρόμος: Αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, αναμνηστικό μπλουζάκι πακέτου, αριθμός συμμετοχής,ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, μεταφορά στο χώρο εκκίνησης (Πέλλα), παροχή νερού, ισοτονικών ποτών, ενεργειακών μπαρών και τροφών αποκατάστασης, χυμών, αναψυκτικών, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής(μέσω επίσημης ιστοσελίδας)
Δρόμος 10.000μ. ,5.000μ.: Αθλητικό σακίδιο ώμου, αδιάβροχο – αντιανεμικό μπουφάν, καπέλο, αναμνηστικό μπλουζάκι πακέτου, αριθμός συμμετοχής,ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού,παροχή ιατρικών υπηρεσιών, πιστοποιητικό συμμετοχής (μέσω επίσημης ιστοσελίδας)
ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θα πρέπει υποχρεωτικά να αναφέρονται τα παρακάτω στοιχεία :
*ΑΓΩΝΙΣΜΑ (μαραθώνιος- 10χλμ – 5χλμ)
*ΕΠΩΜΥΜΟ ΛΑΤΙΝΙΚΑ
*ΟΝΟΜΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ 
*ΗΜΕΡ ΓΕΝΗΣΗΣ ΗΗ/ΜΜ/ΕΕ
* Παρακαλούνται όλες και όλοι που ενδιαφέρονται, να επισπεύσουν την διαδικασία εγγραφής τους, προκειμένου να δηλωθούμε ως σύλλογος και να τύχουμε της έκπτωσης ως μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).
Για εγγραφές στον πρόεδρο του Συλλόγου Μπαλτζή Πέτρο τηλ. 6906567210 ή στον ταμία του Συλλόγου Καμπούρη Γεώργιο τηλ.6944722125 έως την 08/03/2014
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου,
Ο Πρόεδρος , Ο Γ. Γραμματέας

Μπαλτζής Πέτρος., Τσακίρης Κωνσταντίνος

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι