ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ανακοίνωση της Sportevent

 

Την Κυριακή 1η Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του Ο.Α.Κ.Α. ο αγώνας δρόμου 2ο Runforyou από την Sportevent.

Κατ' αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες, για την παρουσία σας στον αγώνα.

Η Sportevent εμφανίστηκε στα αθλητικά δρώμενα και ειδικότερα στα δρομικά, με σκοπό να προσφέρει στους αθλούμενους ποιοτικούς και ασφαλείς αγώνες. Με αυτά τα κριτήρια επιλέχτηκαν  τα σημεία που πραγματοποιήθηκαν οι μέχρι τώρα αγώνες μας.

Αυτήν όμως την επιδίωξη μας, δεν μπορέσαμε, στο αγώνα της Κυριακής να την υποστηρίξουμε, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Χωρίς να θέλουμε να αποποιηθούμε των ευθυνών μας, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε μερικά γεγονότα.

Πρώτον, ξέρουμε όλοι πόσο σημαντική στην επιτυχία ενός αθλητικού event, είναι η παρουσία των εθελοντών. Το προηγούμενο βράδυ υπήρξε ακύρωση της παρουσίας τους από πολλούς εθελοντές (ασχολίαστο) και ταυτόχρονα αδυναμία αντικατάστασης τους, λόγω της ώρας.

Δεύτερο και κυριότερο: οι σημάνσεις (κώνοι, κορδέλες) που τοποθετήθηκαν με προσοχή το πρωί, λίγο πριν την εκκίνηση σε κομβικά σημεία, ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν ή μετακινήθηκαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο προπορευόμενος αθλητής να βγει εκτός σημάνσεων και να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους σε λάθος διαδρομή.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν ένα τυχαίο περιστατικό.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση να υπενθυμίσουμε ότι η Sportevent έρχεται ή για την ακρίβεια είναι ήδη εδώ και θα διαφυλάξει τα συμφέροντα της.

Παραδειγματιζόμαστε από τα λάθη και τις αστοχίες που μας αναλογούν, αλλά ταυτόχρονα πεισμώνουμε από τα εμπόδια που μας βάζουν.

Θέλουμε τις παρατηρήσεις και τα σχόλια σας, ακόμη και τα αρνητικά, για να γινόμαστε καλύτεροι.

Λέμε όμως όχι στις υπερβολές και τις ανακρίβειες, που κάποιοι πάνω στον εκνευρισμό και την απογοήτευση τους είπαν ή έγραψαν.

Δεν στερήσαμε σε κανέναν την δυνατότητα να εκφράσει την άποψή του, ούτε στην σελίδα μας στο facebook.

Στην Sportevent είμαστε όλοι άνθρωποι του χώρου (αθλητές, παλιοί πρωταθλητές), που αυτό που κάνουμε, το κάνουμε με αγάπη.

Το επόμενο διάστημα ανακοινώνουμε το καλεντάρι της νέας περιόδου. Ως τότε, καλούς δρόμους και καλές προπονήσεις.

 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Sportevent

 

-