Το GU Energy Gel θα είναι το "Επίσημο Ενεργειακό Gel" του "1ου Lycabettus Run"

Το GU Energy Gel θα είναι το "Επίσημο Ενεργειακό Gel" του 1ου LYCABETTUS RUN που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο λόφο του Λυκαβηττού. Έναν αγώνα που ήρθε για να γίνει θεσμός για την Πόλη των Αθηναίων.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Sportevent, μαζί με την ευγενική υποστήριξη του St George Lycabettus Hotel, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 με την επωνυμία "LΥCABETTUS RUN". Έναν αγώνα μοναδικό στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, καθώς ο κάθε δρομέας θα έχει την ευκαιρία να τρέξει σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού.

Οι αποστάσεις που θα περιλαμβάνει το 1ο LYCABETTUS RUNθα είναι δύο, με την μικρή απόσταση να είναι 5,5 χλμ. και την μεγάλη να είναι 11 χλμ.

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί σε γυναικείες οργανώσεις και σωματεία.

Η GU Energy Greece βασικός υποστηρικτής και χορηγός ενέργειας σε περισσότερους από 100 αγώνες στην Ελλάδα & την Κύπρο, θα χορηγήσει με ενεργειακά gels GU τον νεοαφιχθέντα και πολλά υποσχόμενο αγώνα LYCABETTUS RUN”, πιστεύοντας πως ο συγκεκριμένος αγώνας με σωστή οργάνωση και ανάλογη υποστήριξη από τους αρμόδιους φορείς μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερο δρομικό event στο κέντρο της πόλης κάθε χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GU ENERGY LABS

Η εταιρία GU Energy Labs έχει έδρα το Berkeley της California στις ΗΠΑ. Είναι η εταιρία που ίδρυσε την κατηγορία των Ενεργειακών Gels, παρουσιάζοντας το πρώτο original Energy Gel το 1991. Η σταθερή και συνεχής προσήλωση της στην καινοτομία, έχει καταστήσει την GU Energy Labs πρωτοπόρο στην κατηγορία της. Tα προϊόντα GU Energy Gels, GU Roctane Energy Gels, Chomps, Electrolyte Tablets και Hydration Brew and Recovery Brew είναι συνώνυμα με τους αθλητές αντοχής παγκοσμίως, παρέχοντας τους ενέργεια που έχει αποδειχθεί επιστημονικά και δοκιμαστεί από κορυφαίους αθλητές στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρίας, επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.GUenergy.com ή www.GUenergy.gr. Μάθετε τα νέα της GU Energy Greece στη σελίδα της στο Facebook www.facebook.com/GUEnergyGreece, ακολουθήστε την στο Twitter στο www.twitter.com/GUEnergyGreece και στο Instagram στο https://instagram.com/GUEnergyGreece. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία είναι η εταιρία «Third Wind ΕΠΕ», τηλ. 210-6436378, emailinfo@GUenergy.gr.

-