ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Έκλεισαν οι συμμετοχές για τον Pearl Izumi Mountain Cup 2015 Πεντέλης

Έκλεισαν οι συμμετοχές για τον δεύτερο αγώνα της σειράς που θα γίνει στην Πεντέλη Αττικής, την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου. Περισσότεροι από 650 αθλητές δήλωσαν συμμετοχή και σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων. Σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε άμεσα με την υπεύθυνη γραμματείας στο e-mail: info@trailproject.gr

 

Οι εκκινήσεις των δύο διαδρομών θα γίνουν μαζί και για να αποφύγουμε, όσο αυτό είναι δυνατό, τον συνωστισμό στην είσοδο του πρώτου μονοπατιού, το πρώτο 1.5 χλμ είναι σε άσφαλτο ώστε να μπορέσετε να βρείτε το ρυθμό σας.

Το πρόγραμμα την ημέρα του αγώνα έχει ως εξής:

08.30-10.30 : Παραλαβή αριθμών από τη γραμματεία η οποία θα βρίσκεται στην οδό Αμαδρυάδων, Πλατεία Σεμέλης στον Διόνυσο. (αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης στο https://www.trailproject.gr/index.php/events/2015/pearl-izumi-m-cup-2015/penteli)

10.45           : Τεχνική ενημέρωση.

11.00           : Εκκίνηση των δύο διαδρομών.

11.40           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μικρής διαδρομής.

11.55           : Τερματισμός πρώτων αθλητών μεγάλης διαδρομής.

13.30           : Απονομές νικητών ανά κατηγορία.

Για την αποσυμφόρηση της γραμματείας την ημέρα του αγώνα θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας, το Σάββατο 7/2 από τις 10.00 έως τις 14.00 από το κατάστημα TopCycles, Β. Αλεξάνδρου 72, Περιστέρι, ΤΚ 12134, τηλέφωνο 210 57 58 915. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

Όσοι δε μπορέσετε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας από το Σάββατο και λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετεχόντων θα σας παρακαλούσαμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη γραμματεία το πρωί της Κυριακής ώστε να μη δημιουργηθεί συνωστισμός, να έχετε χρόνο να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, να κάνετε το απαραίτητο ζέσταμα και να είστε χαλαροί πριν την εκκίνηση ώστε να απολαύσετε τον αγώνα σας.

Προσοχή: όσοι τρέξατε στον πρώτο αγώνα μη ξεχάσετε τον αριθμό συμμετοχής σας ενώ όλοι θα πρέπει το πρωί της Κυριακής να περάσετε από τη γραμματεία για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας.

Παρακαλούμε να σεβαστείτε τους μόνιμους κατοίκους προσέχοντας που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας.

Το σνακ αποκατάστασης (νερό, σάντουιτς και φρέσκο φρούτο) θα προσφέρεται το πρωί, πριν από την εκκίνηση, δίπλα ακριβώς από τη γραμματεία του αγώνα.

Πολλοί φίλοι που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε Trail αγώνα μας ρωτάνε αν χρειάζονται ειδικά παπούτσια. Η μεγάλη διαδρομή, σε σχέση με αυτήν του Κρυονερίου, είναι σίγουρα πιο πετρώδης και η υγρασία της εποχής δημιουργεί αρκετά γλιστερό τερέν οπότε θεωρούμε πως τα ασφάλτινα παπούτσια εντελώς ακατάλληλα.

Η πρόβλεψη του καιρού για την Κυριακή δείχνει να είναι καλή για αγώνα, με συννεφιά, θερμοκρασία 4-8ο και Νότιους ανέμους μικρής έντασης.

Αφήστε και πάλι τις δυσκολίες της καθημερινότητας, φέρτε μαζί την καλή σας διάθεση και ελάτε να χαρούμε όλοι μαζί, ακόμη μία γιορτή του ορεινού τρεξίματος.

Η οργανωτική επιτροπή

 
 
 

Τελευταία Νέα

Γιορτή Μητέρας 2021

Γιορτή Μητέρας 2021

Μαϊ 07, 2021 Rate: 0.00

Καλεντάρι

5ο Lailias Mountain Running

5ο Lailias Mountain Running

Μαϊ 09, 2021 Rate: 0.00

Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Levadia Virtual challenge RUN …

Μαϊ 10, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα