ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Συμμετοχή και υποστήριξη του Τελμησσού στον 4ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας στην Αίγινα

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων προς τιμή του πρώτου Κυβερνήτη της νεότερης Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια, ο Δήμος Αίγινας, καθώς και ο Οργανισμός Άθλησης Αίγινας, και τοπικών φορέων- χορηγών,συνδιοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη χρονιά τον αγώνα δρόμου 5 και 10 χλμ με εκκίνηση και τερματισμό έμπροσθεν του μνημείου του πρώτου Κυβερνήτη της Νεότερης Ελλάδος, Ιωάννη Καποδίστρια, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος την Αίγινα.

Μεγάλη ηταν η συμμετοχή των αθλητών που τίμησαν με την παρουσία τους για άλλη μια φορά. Ο Τελμησσός συμμετείχε ως υποστηρικτής του αγώνα, στηρίζοντας την πολύ αξιέπαινη προσπάθεια των φίλων συναθλητών, και ιδιαίτερα του αγαπητού μας φίλου συναθλητή, και επίτιμο μέλος του συλλόγου μας Βασίλη Ζαμπελη. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια αυτή, και βέβαια στα μέλη του Τελμησσού,Νικόλα Νομικό, Βλάση Καραβασίλη τερματίζοντας μαζί, στον Στέλλα Χρυσόστομο, στον Χρήστο Χρυσούλα, στον Χρήστο Πεταρούδη, στον Βαγγέλη Παλιογιάννη, στον Κώστα Μακρή, στους Μιλτιάδη Βράτσο και Φάνη Βορεινάκη που τερμάτισαν μαζί, στην Γιούλα Βούδρη, στην Φανή Προκοπίου, στον Ηρακλή Βασιλειάδη που τερμάτισε στα 5χλμ, καθώς και στην Ντόρα Μουσαδη, στην Νικολ, και στον μικρό Παναγιώτη Νικολουζο.
Παράλληλα έγινε και αγώνας για τα μικρά παιδιά, και από την οικογένεια του Τελμησσου μας, έτρεξε και τερμάτισε ο μικρός ανιψιός του Νικόλα Νομικού, ο Αργέστης λαμβάνοντας την 7 θέση στην γενική.Μπράβο όμως και στα παιδιά που βοήθησαν ως εθελοντές εκ μέρους του συλλόγου, στον Γιάννη Μόσχο, Σοφία Αρσενοπούλου, και Μαρία Μαργαρίτη. Μετά τον τερματισμό και του τελευταίου δρομέα, η διοργάνωση τίμησε μεγάλες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα από τον χώρο του στίβου και του Μαραθωνίου δρόμου, μπροστά στον χώρο των απονομών στον άγαλμα του Ιωάννη Καποδίστρια. Τέλος θα θέλαμε εκ μέρους του Τελμησσού, να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον αγαπητό μας φιλο και συναθλητή Βασίλη Ζαμπέλη, και όλους όσους στήριξαν και βοήθησαν σε αυτές τις εκδηλώσεις. Ευχόμαστε του χρόνου να μπορέσουμε να στηρίξουμε ακόμη περισσότερο την πολύ σπουδαία αυτή προσπάθεια, τιμώντας και μνημονεύοντας αυτές τις μεγάλες προσωπικότητες της χώρας μας.

 
 
 

Τελευταία Νέα

Γιορτή Μητέρας 2021

Γιορτή Μητέρας 2021

Μαϊ 07, 2021 Rate: 0.00

Καλεντάρι

5ο Lailias Mountain Running

5ο Lailias Mountain Running

Μαϊ 09, 2021 Rate: 0.00

Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Levadia Virtual challenge RUN …

Μαϊ 10, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα