ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ 2015 by SALOMON

Η Salomon Hellas οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Αγώνων Ορεινού τρεξίματος το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε νέους αθλητές.

Στόχος είναι να δοθούν κίνητρα σε νέα παιδιά, να ασχοληθούν με τους αγώνες βουνού και στο μέλλον να είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τη νέα γενιά αθλητών ορεινού τρεξίματος.

Στο Πρωτάθλημα φέτος παραμένουν οι ίδιοι αγώνες όπως και πέρσι

Αποτελείται από έντεκα αγώνες οι οποίοι με ημερολογιακή σειρά είναι:

1 Μαρτίου, Χορτιάτης TrailRun, 22 χλμ

22 Μαρτίου, Taygetos Experience, 20 χλμ

19 Απριλίου, Sfendami Mountain Festival, 23 χλμ

26 Απριλίου, Μονοπάτι Παρνασσού, 24 χλμ

10 Μαίου, Paggaio Trail Run, 27 χλμ

17 Μαΐου, Tihio Race, 25 χλμ

24 Μαίου, Στα Χνάρια της Αρκούδας, 18 χλμ

31 Μαίου, Ziria Cross Country Race, 30 χλμ

26 Ιουλίου, Zagori race, 25 χλμ

20 Σεπτεμβρίου, Οίτη, 16 χλμ

4 Οκτωβρίου, AlpamayoPRO Trai lRace, 25 χλμ

Όπως και πέρσι οι αγώνες της Κρήτης θα είναι στο φετινό Πρωτάθλημα ώστε οι νέοι της Κρήτης να μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουν μακριά από τον τόπο κατοικίας τους. Οι αγώνες κατά σειρά τέλεσης είναι:

1 Μαρτίου, Μινωικό μονοπάτι Μύθων, 26 χλμ

Απρίλιο, Στα μονοπάτια της Κνωσού και του Γιούχτα, 16 χλμ

Μαΐο, Samaria run, 18 χλμ

31 Μαΐου, Psiloritis Race, 35 χλμ

Εννοείται πως όποιος θέλει να συμμετάσχει σε περισσότερους αγώνες εκτός Κρήτης έχει κάθε δικαίωμα καθώς επίσης ισχύει και το αντίθετο για τους νέους που ζουν εκτός του νησιού.

Για κάθε αγώνα ισχύουν οι κανονισμοί που έχει ορίσει ο αντίστοιχος διοργανωτής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι από το 1994 και μετά. Νεότεροι αθλητές, οι οποίοι είναι κάτω των 18 ετών, μπορούν να συμμετάσχουν με την ευθύνη του γονέα τους, εφόσον βέβαια ο διοργανωτής του κάθε αγώνα δέχεται τη συμμετοχή.

Για να πάρει ο αθλητής κατάταξη στο Πρωτάθλημα μετράει τα τέσσερα καλύτερα αποτελέσματά του ανεξάρτητα του πόσες αγώνες θα τρέξει συνολικά.

Κάθε αθλητής, ανάλογα με το αποτέλεσμα που φέρνει στη γενική κατάταξη, κερδίζει πόντους και νικητής θα είναι ο αθλητής με τους περισσότερους πόντους.

Οι πόντοι για κάθε θέση είναι ως εξής:

1η-100, 2η-90, 3η-82, 4η-76, 5η-72, 6η-70, 7η-69, 8η-68, 9η-67, 10η-66, κ.οκ.

Το κόστος συμμετοχής στο Πρωτάθλημα είναι δωρεάν. Η πληρωμή της συμμετοχής σε κάθε αγώνα επιτρέπει αυτόματα και τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα.

Οι δύο πρώτοι νικητές καθώς και ο πρώτος νικητής από τους αγώνες της Κρήτης, θα κερδίσουν μία πλήρη αγωνιστική σιλουέτα της Salomon η οποία θα αποτελείται από καπέλο, μπλούζα, σορτσάκι, αντιανεμικό και παπούτσια.

Χορηγός Επικοινωνίας του Πρωταθλήματος είναι η ιστοσελίδα Advendureόπου θα υπάρχει Πίνακας Βαθμολογίας ο οποίος θα ανανεώνεται μετά από κάθε αγώνα ώστε να μπορείτε άμεσα να ενημερώνεστε για την εξέλιξή του.

Η Salomonείναι μία εταιρεία η οποία εδώ και πολλά χρόνια υπηρετεί με πίστη το ορεινό τρέξιμο και τα ιδανικά του ενώ παράλληλα κοιτάζει μπροστά, εξελίσσοντας τα προιόντα και τους αθλητές της. Για μία ακόμη χρονιά ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίζουμε για τη συμμετοχή ακόμη περισσότερων νέων.

Εκ μέρους της SalomonHellas

Νίκος Κωστόπουλος

 
 
 

Τελευταία Νέα

Γιορτή Μητέρας 2021

Γιορτή Μητέρας 2021

Μαϊ 07, 2021 Rate: 0.00

Καλεντάρι

5ο Lailias Mountain Running

5ο Lailias Mountain Running

Μαϊ 09, 2021 Rate: 0.00

Levadia Virtual challenge RUN & BIKE

Levadia Virtual challenge RUN …

Μαϊ 10, 2021 Rate: 0.00

Αποτελέσματα