ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Trailer του 1ο Xanthi Old City Trail 2015 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σύλλογος Δρομέων Ξάνθης ¨Xanthi Runners¨ σε συνεργασία με το Δήμο Ξάνθης και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης, προκηρύσσουν τον 1ο Xanthi Old City Trail αγώνα που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 1 Μαρτίου 2015 στην παλαιά πόλη της Ξάνθης.

Ο αγώνας αυτός θα είναι ίσως μοναδικός στην Β. Ελλάδα αλλά και από τους ωραιότερους στην Ελλάδα. Διασχίζοντας όλη την παλιά Ξάνθη μέσα από τα στενά σοκάκια μπροστά από τις εκκλησιές, από αναρίθμητα παραδοσιακά κτίσματα που στεγάζουν σήμερα το λαογραφικό μουσείο, την δημοτική πινακοθήκη, το κέντρο πολιτισμού αλλά και μέρος του περιαστικού δάσους της πόλης δεν θα μπορέσει να φύγει κανένας χωρίς να πάρει κάτι από την ιστορία, την γοητεία και τις ομορφιές της. Εξάλλου ο παραδοσιακός οικισμός της Ξάνθης, γνωστός ως «παλιά Ξάνθη», δημιούργημα της τρίτης δεκαετίας του 19ου (1830), αποτελεί έναν πόλο έλξης σε μια ευρύτερη γεωγραφική περιοχή που συγκεντρώνει πολιτισμικό, ιστορικό και οικολογικό ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και στοιχεία των αγώνων όπως αναφέρονται στην προκήρυξη της διοργάνωσης: https://www.xanthirunners.gr/el/.

Παρακάτω παρακολουθήστε και πάρτε μια γεύση του επίσημου  trailer του αγώνα.

 

{youtube}https://youtu.be/Q856uxJqa3o{/youtube}

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι