ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

Η πορεία ενός αθλητή καθορίζεται από πολλούς παράγοντες. Σημαντικότερος, μέσα από χρόνια επιστημονικής έρευνας, είναι η γενετική προδιάθεση (γονίδια) που σε συνδυασμό με την προπόνηση, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την αθλητική απόδοση. Όπως φυσικά και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες (π.χ. υψόμετρο). Όλοι αυτοί οι παράγοντες μαζί, είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη αθλητική πορεία.

Ωστόσο, λείπει κάτι που πολλοί αθλούμενοι – αθλητές αγνοούν ή παραμελούν. Τη διατροφή. Τη σωστή διατροφή. Που θα απογειώσει την απόδοση, τόσο στην προπόνηση, όσο και στον αγώνα.

Ο αθλητής, λόγω της έντονης σωματικής του δραστηριότητας, έχει αυξημένες διατροφικές ανάγκες σε σχέση με έναν άνθρωπο που κάνει καθιστική ζωή. Ο κάθε αθλούμενος - αθλητής, λόγω της φύσης του αγωνίσματος, της ηλικίας, της καθημερινότητας και των διατροφικών του συνηθειών (π.χ. χορτοφαγία), χρειάζεται εξατομικευμένη διατροφική παρακολούθηση.

Η SportNutrition δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτήν ακριβώς την ανάγκη. Με την εμπειρία χρόνων και τη βοήθεια σύγχρονων μηχανημάτων (Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού - Ανάλυση Σύστασης Σώματος) αναλαμβάνουμε τη διαιτολογική – διατροφική παρακολούθησή σας. Για να σας υποστηρίξουμε από μία απλή προπόνηση έως και την εκκίνηση του αγώνα. Και όχι μόνο. Ο στόχος δε σταματάει εκεί. Μαζί θα φτάσουμε και θα περάσουμε την γραμμή του τερματισμού.