Μεταβολισμός είναι ο αριθμός των θερμίδων που χρειάζεται ο οργανισμός μας σε κατάσταση ηρεμίας για ένα 24ωρο, ώστε να διατηρηθεί στη ζωή και να εκτελέσει βασικές διεργασίες (π.χ. αναπνοή, χτύπος καρδιάς, κυτταρικές λειτουργίες).

Εδώ είναι 5 καταπληκτικές επιλογές για υγιεινά σνακ για τον διαβήτη τύπου 2 (Β' Μέρος). Υγιείς συνδυασμοί έτοιμοι σε μόλις λίγα λεπτά!

Υγιείς συνδυασμοί, έτοιμοι σε μόλις λίγα λεπτά!

Η παροιμία λέει πως «τρώγοντας έρχεται η όρεξη». Το ζητούμενο είναι όμως με ποιον τρόπο φεύγει! Πόσες φορές θα έχεις ευχηθεί να υπήρχε ένας μαγικός τρόπος να περιορίσεις τη λαχτάρα που νιώθεις κάθε φορά που βρίσκεσαι μπροστά στο αγαπημένο σου φαγητό ή γλυκό; Ακολουθούν λοιπόν 6 απλές και έξυπνες συμβουλές που μπορούν σε μικρό ή μεγάλο βαθμό να σε βοηθήσουν να ελέγξεις καλύτερα την όρεξή σου!

Eίναι ένα φρούτο που δρα ενάντια στη δημιουργία ελεύθερων ριζών και η κατανάλωσή του έχει πολλές θετικές επιδράσεις στην υγεία όπως:

Αυτές τις πρώτες (και ζεστές) ημέρες του Σεπτεμβρίου, ένα sorbet φαντάζει ως μια όαση δροσιάς μέσα στη «καυτή» πόλη! Και … εδώ που τα λέμε … είναι!

Smoothie με πεπόνι και αγγούρι!

Αυγ Σαβ 2017
Ετικέτες: / Κατηγορία Διατροφή

Υλικά που θα χρειαστείς:

Η μπανάνα περιέχει βιταμίνες A, B, C, D. Καταναλώνεται συνήθως ωμή, αν και μπορεί να φαγωθεί τηγανητή, ψητή και αποξηραμένη, σε στρογγυλές επίπεδες φέτες! Κάποιοι αποφεύγουν τις μπανάνες, γιατί κατά καιρούς έχουν ενοχοποιηθεί ως παχυντικές.

Είναι τροφή με πλούσια θρεπτική αξία. Μύθος ή αλήθεια;