Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη, για τρίτη συνεχή χρονιά, το People Run, ο αγώνας δρόμου που διοργανώνει το People στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς.

Η οργανωτική ομάδα POROSEA 2017 θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνετέλεσαν σημαντικά στην υλοποίηση των αγώνων του Μαϊου είτε ως άτομα,σύλλογοι, φορείς, θεσμοί και επιχειρήσεις , αναλυτικότερα τους :

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στο Άλσος Βεϊκου ο αγώνας "1ο Veikou Trail", από την Sportevent με συν - διοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου. Ο αγώνας περιλάμβανε αποστάσεις 5 χλμ & 10 χλμ για ενήλικες (άνδρες - γυναίκες) και αποστάσεις για παιδια 400 μ & 800 μ (Δημοτικό - Γυμνάσιο). Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι δρομείς απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα στο Άλσος Βεϊκου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό ο 3ος ημιμαραθώνιος Άρτας “Ο δρόμος του Γιοφυριού” που διεξήχθη στις 26/3/17 ολοκληρώθηκε με επιτυχία.  Οι συμμετοχές στις αποστάσεις  5 χλμ, ημιμαραθώνιος 21,1 χλμ, σκυταλοδρομία 21,1 χλμ , 5 χλμ περιπατητικό – μαμά καρότσι και σχολικοί αγώνες άγγιξαν τα 3000 άτομα.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 το 3rd Lycabettus Run. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και οι δρομείς απόλαυσαν έναν ωραίο αγώνα λόφο του Λυκαβηττού.

Τα 109α του γενέθλια γιόρτασε ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος με χιλιάδες προσκεκλημένους που έλαβαν συμμετοχή στον αγώνα δρόμου “Λεωφόρος Δρομέων” , που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017.

Mε μεγάλη επιτυχία και τεράστια ανταπόκριση διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το #PeopleRun2, ο αθλητικός θεσμός που καθιέρωσε το περιοδικό People και συνδυάζει τον αθλητισμό με τη διασκέδαση για όλη την οικογένεια.