3ο Φεστιβάλ Ορεινού & Θαλάσσιου Αθλητισμού Τσαγκαράδας

Ο Τουριστικός & Αναπτυξιακός Σύλλογος Τσαγκαράδας, σας προσκαλεί στο ''Tsagarada Escape Festival 2015'' το οποίο διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά,  από 2 έως 5 Ιουλίου 2015, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφεριακές ενότητες Μαγνησίας & Σποράδων.

 

Το Φεστιβάλ  περιλαμβάνει μια σειρά αθλημάτων περιπέτειας όπως Αναρρίχηση, Κατάβαση φαραγγιών, Ποδηλασία βουνού, Πεζοπορία, Θαλάσσιο κανό, Τοξοβολία, Ιππασία, Εναέρια διαδρομή 80μ. (Flying fox), και δύο αγώνες ορεινού τρεξίματος 3 και 10 χιλιόμετρων αντίστοιχα, όλα σχεδιασμένα και εκτελεσμένα από εξειδικευμένους εκπαιδευτές υψηλού επιπέδου, κάποιοι από αυτούς και με διεθνή καταξίωση όπως οι Αναστάσιος Αποκρεμιώτης (κατάβαση φαραγγιού) και Αλέξανδρος Πετρούτσος (ποδήλατο βουνού),  αλλά και φορείς όπως η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Αναρρίχηση), ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου (ορεινό τρέξιμο) και ο Σκοπευτικός Σύλλογος Βόλου (Τοξοβολία).

Θεματικά events όπως, σεμινάριο Α' βοηθειών, εργαστήρι για την χλωρίδα, τα βότανα και τις άγριες ορχιδέες του Πηλίου, εκθέσεις φωτογραφίας αλλά και ζωντανές μουσικές εκδηλώσεις πλαισιώνουν την διοργάνωση.

Πλακέτες και λοιπός εξοπλισμός θα διατείθονται σε όσους έμπειρους αναρριχητές θελήσουν κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ να ανοίξουν νέες διαδρομές στο αναρριχητικό πεδίο του Μυλοποτάμου.

Για άλλη μια φορά η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, και η Life Guard Hellas με την υψηλή τους εξιδίκευση και εμπειρία, καλύπτουν την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ασφάλειας.

Και όπως πάντα, οι επιχειρήσεις του Τουριστικού & Αναπτυξιακού Συλλόγου Τσαγκαράδας θα παρέχουν προνομιακές τιμές και προσφορές τις ημέρες του Φεστιβάλ και  λεωφορεία του ΚΤΕΛ Μαγνησίας θα εκτελούν ημερήσιες εκδρομές για τους επισκέπτες.

Οι επαγγελματίες  της Τσαγκαράδας, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου σας  περιμένουμε  για να γνωρίσετε το φετινό  καλοκαίρι, τον απόλυτο  προορισμό εναλλακτικού τουρισμού και να χαρείτε ξεχωριστές στιγμές δράσης στο ανατολικό Πήλιο!

Μια πρόταση καλοκαιρινών διακοπών σ' έναν ιδανικό τόπο  που συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Μια επιλογή που θα σας μείνει  αξέχαστη!

Επισκευτείτε την σελίδα μας στο facebook: ''Φεστιβάλ Τσαγκαράδας'' όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, οπτικοακουστικό υλικό από τις προηγούμενες διοργανώσεις και σύντομα το φετινό πλήρες πρόγραμμα, ή επικοινωνήστε στο pelion.events@gmail.comκαι στο  6975322472.

                                  

 

 

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Ios Adventure 2019

Ios Adventure 2019

Ιουν 27, 2019 Rate: 0.00

7ος Tσακώνικος Δρόμος

7ος Tσακώνικος Δρόμος

Ιουν 29, 2019 Rate: 0.00

Αποτελέσματα

6th ATTIKA RUN & FUN (PRE - OLYMPIANS RUN) | Δήμος Μελισσίων - Πεντέλης - Αποτελέσματα

6th ATTIKA RUN & FUN (PRE - …

Ιουν 23, 2019 Rate: 0.00

6th ATTIKA RUN & FUN | Δήμος Γλυφάδας - Αποτελέσματα

6th ATTIKA RUN & FUN | Δήμος…

Ιουν 09, 2019 Rate: 0.00

Instagram Feed