10ο Ψάθαθλον 2018

10ο ΨΑΘΑΘΛΟΝ

(Κολύμπι και τρέξιμο στον Ψαθόπυργο)

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαθοπύργου διοργανώνει το 10ο Ψάθαθλον, αγώνα aquathlon (κολύμβησης – δρόμου αντοχής) την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στο Λιμάνι του Ψαθοπύργου Αχαΐας. Ο αγώνας αυτός, που περιλαμβάνει κολύμπι και αμέσως μετά τρέξιμο, δεν απαιτεί ειδικές δεξιότητες. Ο οποιοσδήποτε άνδρας γυναίκα ή παιδί χαίρει άκρας υγείας και έχει καλή φυσική κατάσταση, μπορεί να συμμετάσχει. Οι αποστάσεις και οι αντίστοιχες ώρες εκκίνησης του αγώνα έχουν ως εξής:

 

            Κατηγορία

Αποστάσεις

Ώρα έναρξης

Κολύμβηση

Δρόμος

Ενήλικες (18 ετών και άνω)

750 m

3 km

9:30 πμ

Νέοι/νέες (13-17 ετών)

200 m

1 km

10:30 πμ

Παιδιά (έως 12 ετών)

100 m

500 m

11:00 πμ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα συμπληρωθούν 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της κάθε κατηγορίας στην γραμματεία του αγώνα και θα σταματήσουν 5 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα της εκάστοτε κατηγορίας.     Η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:30 πμ την ημέρα του αγώνα.

Οι αθλητές οφείλουν να έχουν πραγματοποιήσει τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο για το τελευταίο διάστημα. Θα συμμετάσχουν με δική τους ευθύνη χωρίς καμμία απαίτηση από τον σύλλογο σε περίπτωση ατυχήματος, τραυματισμού ή οτιδήποτε άλλο προκύψει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Οι ανήλικοι αθλητές θα συμμετάσχουν απαραίτητα υπό την επίβλεψη του κηδεμόνα τους και ύστερα από γραπτή δήλωσή του.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν φτάσει στο σημείο εκκίνησης, στο Λιμάνι (Φάληρο) του Ψαθοπύργου, το αργότερο 45΄ πριν από την οικεία ώρα εκκίνησης, προκειμένου να διεκπεραιωθεί η διαδικασία εγγραφής τους.

Ο κάθε αθλητής θα κολυμπήσει και θα τρέξει με το μαγιό. Δεν είναι αναγκαίο, αλλά προτείνεται να χρησιμοποιηθούν γυαλιά κολύμβησης, για να μην τσούζουν τα μάτια. Βγαίνοντας στη στεριά, ο κάθε αθλητής τρέχει στα αθλητικά παπούτσια (και κάλτσες) του που είναι τοποθετημένα σε σειρά ανάλογα με τον αριθμό που έχει πάρει κατά τη διαδικασία εγγραφής. Επίσης συνιστάται κατά το τρέξιμο να φορεθεί ένα φανελάκι, σαν ηλιοπροστατευτικό.

Οι τρεις πρώτοι και πρώτες κάθε κατηγορίας στο τέλος του κάθε αγωνίσματος θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν και όλοι οι συμμετέχοντες της κατηγορίας των παιδιών.

Νερό θα υπάρχει στα μισά του αγώνα των 3 χιλιομέτρων, στην έξοδο από τη θάλασσα, καθώς φυσικά και στον τερματισμό των αγώνων όπου θα διατεθούν και μπανάνες για όλους τους αθλητές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλώ επικοινωνείτε με τον Τομαρά Κωνσταντίνο στο τηλ.: 6977348082

 

Επιδιώκουμε τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!

Ενθαρρύνουμε την ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

Πιστεύουμε στο ‘ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ’

 

-

  

-

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00