Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Drama Wine Trail 2018

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, ο Δήμος Παρανεστίου και ο Δήμος Δράμας με την υποστήριξη του Μορφωτικού  Πολιτιστικού  Συλλόγου Αδριανής, του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Παρανεστίου ,  του  ΣΔΥΔ DramaRunners,  του Ορειβατικού Συλλόγου, του Ποδηλατικού Ομίλου Δράμας και βέβαια της Ένωσης Οινοπαραγωγών Δράμας, προκηρύσσουν τον 2ο Αγώνα Ανώμαλου Δρόμου «Drama Wine Trail». Ο αγώνας εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων της «Δραμοινογνωσίας» για δεύτερη συνεχή χρονιά. Εχει φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ του Σωματείου ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Παραπληγικών Νομού Δράμας.Ο αγώνας πραγματοποιείται για την ανάδειξη των αμπελώνων και των οινοποιείων της ηδωνικής Γης της Δράμας. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την ανοιξιάτικη φύση της αμπελοπαραγωγού Γης και να περάσουν μέσα από τα οινοπαραγωγά κτήματα και οινοποιεία σε έναν αγώνα ήπιων χαρακτηριστικών που απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτου επιπέδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

1.   Επωνυμία: «Drama Wine Trail»

2.   Ημερομηνία: Κυριακή 27 Μαΐου 2018

3.   Μήκος της διαδρομής: 12 χιλιόμετρα

4.   Τόπος Διεξαγωγής: Αδριανή Δράμας

5.   Ώρα έναρξης: 11:00 π.μ.

6.   Εκκίνηση και Τερματισμός: Κτίριο Κοινότητας Αδριανής

7.   Διαδρομή:  Θα ακολουθήσει κυκλική πορεία. Οι κλίσεις είναι ήπιες και η συνολική υψομετρική ανάβαση ανέρχεται σε περίπου 156 μέτρα. Συγκεκριμένα: Η εκκίνηση δίνεται μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα Αδριανής, με κατεύθυνση ανατολικά και διασχίζοντας το γραφικό χωριό κατευθυνόμαστε προς το πρώτο οινοποιείο που θα διέλθουμε, το οινοποιείο Μανωλεσάκη «Γέννημα Ψυχής». Περνούμε μέσα από αυτό και κατευθείαν κατηφορίζουμε προς τη γέφυρα του χειμάρρου, για να ανηφορίσουμε στη συνέχεια μέσα από αμπελώνες προς το οινοποιείο «Νίκου Λαζαρίδη». Περνούμε μέσα από το κτήμα και συνεχίζουμε με κατεύθυνση πλέον δυτικά διαμέσου αμπελώνων για να κατηφορίσουμε από χωματόδρομο και να διασχίσουμε κάθετα τον χείμαρρο. Συνεχίζουμε σε αγροτικούς δρόμους ήπιας κλίσης και στη συνέχεια σε μονοπάτι για να φτάσουμε στο επόμενο οινοποιείο, το «Οινογέννεσις». Περνούμε μέσα από αυτό και παίρνουμε πλέον την πορεία επιστροφής προς την Αδριανή και περνώντας από χωματόδρομους και αμπελώνες κατευθυνόμαστε στο οινοποιείο «Κώστα Λαζαρίδη». Διερχόμαστε μέσα από τον χώρο παραγωγής και τα εντυπωσιακά κελάρια του και μπαίνουμε για το τελευταίο μας χιλιόμετρο στον οικισμό για να τερματίσουμε στο σημείο απ’ όπου είχαμε εκκινήσει.

Καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχει ρύθμιση της κυκλοφορίας, όπως και υγειονομική κάλυψη.

8.     Απονομές: θα γίνουν στις 13:15

9.  Δικαίωμα συμμετοχής: Ο αγώνας είναι ανοιχτός λαϊκός αγώνας και επιτρέπεται η συμμετοχή αθλητών και αθλητριών που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος ηλικίας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και νεαρότεροι δρομείς με τη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

10.  Διακρίσεις, Έπαθλα, Κατηγορίες : Νικητές ανακηρύσσονται οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης, ο πρώτος και η πρώτη αθλήτρια κάθε μιας από τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες:

- Έως 29

- 30-49

- 50+

Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής (ηλεκτρονικά) και ένα μοναδικό αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

11.Εγγραφές: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν την μέρα του αγώνα  στη γραμματεία που θα λειτουργήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα της Τοπικής  Κοινότητας Αδριανής δίπλα  στο χώρο εκκίνησης, όπου θα γίνεται η υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής του/της αθλητή/τριας σε φάκελο με 4 παραμάνες. Η γραμματεία θα εξυπηρετεί τους δρομείς την Κυριακή 27-05-2018 από τις 08:30 έως 10:30

12. Φιλανθρωπική Συμμετοχή του δρομέα με το ποσό των 5 ευρώ το οποίο θα διατίθεται εκείνη την ημέρα στους εκπροσώπους του Σωματείου ΑΜΕΑ και του Συλλόγου Παραπληγικών Νομού Δράμας

13. Παροχές:

α.Υγειονομική κάλυψη: Η υγειονομική κάλυψη του αγώνα γίνεται με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντικών φορέων υγείας, εθελοντές ιατρούς. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ που οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου ή τραυματισμό ή ζημία ή άλλου είδους βλάβη που μπορεί να υποστεί ο συμμετέχων στην διοργάνωση ή θεατής αυτής. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθεί  ιατρική βεβαίωση για κανένα αθλητή– τρια, παρά μόνο οι αθλητές/τριες θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικά και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για την καλή τους σωματική υγεία αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. 

β. Σταθμοί υποστήριξης: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας. Στους σταθμούς τροφοδοσίας και στον τερματισμό θα παρέχεται νερό. Στον πρώτο σταθμό τροφοδοσίας θα παρέχεται μπανάνα και στον δεύτερο σταθμό ισοτονικά και  τσιπς. ΠΡΟΣΟΧΗ: Παρακαλούνται οι δρομείς να αφήνουν τα πλαστικά μπουκάλια- ποτήρια πλησίον του σταθμού, σεβόμενοι το περιβάλλον και για να είναι εύκολη η συλλογή τους, ώστε να οδηγηθούν για ανακύκλωση.

14. Χιλιομετρικές ενδείξεις: Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν χιλιομετρικές ενδείξεις ανά χιλιόμετρο.

15. Χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα:Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα σε 2 ώρες από την ώρα εκκίνησης, μετά το πέρας του χρονικού ορίου η διοργάνωση θα προβεί σε απελευθέρωση των οδών και κλείσιμο των σταθμών τροφοδοσίας.

16. Ηλεκτρονική χρονομέτρηση και αποτελέσματα: Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα πραγματοποιηθεί από εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό οι δρομείς θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που παραλαμβάνουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από το κέντρο εγγραφών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μέχρι τη γραμμή τερματισμού. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποκλείονται.  Προσοχή: Ο χρόνος σας δε θα καταχωρηθεί και δε θα συμπεριληφθείτε στα αποτελέσματα εάν δεν έχετε το chip χρονομέτρησης τοποθετημένο επάνω σας και δεν περνάτε πάνω από τους τάπητες χρονομέτρησης.

17.Διαχείριση Προσωπικών Αντικειμένων, Αποδυτήρια, τουαλέτες: Οι αγωνιζόμενοι συμμετέχοντες θα παραδίδουν - παραλαμβάνουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, στο χώρο της αφετηρίας. Επίσης οι αθλητές παρακαλούνται να μην φέρουν αντικείμενα αξίας μέσα στην τσάντα τους. Η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια αντικειμένων. Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα θα παρέχεται η δυνατότητα αποδυτηρίων και τουαλετών σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους.

18.Οι συμμετέχοντες συμφωνούν και συναινούν στη χρήση των προσωπικών τους στοιχείων καθώς και στη χρήση της εικόνας τους για τους σκοπούς της διοργάνωσης

19.Σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών ή άλλου γεγονότος ανωτέρας βίας ή Οργανωτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες

20.Επικοινωνία:

Τηλέφωνα επικοινωνίας:  

6937093730 Ιορδάνης Τσεπεσίδης

6937465995 Κική Παπαζώτου

e-mail : winetraildrama@gmail.com

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική επιτροπή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00