Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019

Ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Παιδείας (ΔΟΠΑΠ) του Δήμου Κέρκυρας, σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ Κέρκυρας και με τη συμμετοχή των αθλητικών σωματείων στίβου και των αθλητικών πολιτιστικών συλλόγων προκηρύσσει τον αγώνα «Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας 2019»

 

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει: Αγώνα Ημιμαραθωνίου, 5 χλμ. (& για μαθητές  Λυκείων), αγώνα 3 χλμ. (& για μαθητές Γυμνασίων) και αγώνα 1.000 μ. (& για μαθητές Δημοτικών Σχολείων).

Στόχος της Διοργάνωσης είναι να προσελκύσει δρομείς από ολόκληρη την Κέρκυρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή προβάλλοντας το νησί και τις ομορφιές του καθώς και τη μακρά και αξιοσημείωτη πολιτιστική του κληρονομιά και παράδοση.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός όλων των αγώνων θα πραγματοποιηθούν στον οριοθετημένο χώρο στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), μπροστά στην Κοφινέτα και επί της οδού Λιστόν όπου θα βρίσκονται και όλες οι υποστηρικτικές λειτουργίες της Διοργάνωσης.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος της μεγάλης δρομικής γιορτής «Corfu Half Marathon 2019».


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00