Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

34ος «ΓΥΡΟΣ ΣΕΡΡΩΝ»

Το Τμήμα Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Σερρών, ανακοινώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ματαιώνεται  η πραγματοποίηση της εκδήλωσης «ο Γύρος της Πόλης » που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.

 

Για το Γραφείο Τύπου

 

34ος «ΓΥΡΟΣ ΣΕΡΡΩΝ»

Ορισμός Νέας Ημερομηνίας Διεξαγωγής

 

Δυστυχώς ο καιρός δε στάθηκε σύμμαχος στη διοργάνωση του 34ου «Γύρου των Σερρών». Με τις προεγγραφές να είχαν ξεπεράσει τα 1200 άτομα, σε όλες τις κατηγορίες και ηλικίες και τις συμμετοχές να αναμένονταν να φτάσουν, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα το πρωί της Κυριακής, τις 2000 ο αγώνας αναβλήθηκε λόγο της έντονης βροχόπτωσης και των πολύ άσχημων καιρικών συνθηκών. Θα σημειώνονταν ρεκόρ αγώνων μια και το προηγούμενο ήταν λίγο πάνω από τα 1000 άτομα στον περσινό 33ο Γύρο.

Μικροί και μεγάλοι, σύλλογοι, σωματεία, παρέες, γονείς με τα παιδιά τους, οικογένειες ολόκληρες δήλωσαν συμμετοχή από τις προηγούμενες ημέρες και θα κατέκλυζαν το σημείο εκκίνησης και το κέντρο της πόλης στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στο σχολικό εκφοβισμό, λέγοντας ΝΑΙ στον Αθλητισμό, ΝΑΙ στη Ζωή.

Να ευχαριστήσουμε θερμά, για την υποστήριξη και τη συνεργασία:

Τη Διεύθυνση της Τροχαίας Σερρών.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Σερρών

Το ΕΚΑΒ.

Τον Ερυθρό Σταυρό.

Τους Ραδιοερασιτέχνες.

Το σύλλογο κριτών.

Τους εθελοντές.

Τους προπονητές και Καθηγητές Φυσικής Αγωγής.

Τους συλλόγους, τις ομάδες και τα σωματεία.

Όλους τους συμμετέχοντες μικρούς και μεγάλους.

Την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ.

 

Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα ορίστηκε η Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018.

Στόχος όλων μας να ξεπεραστεί ο αριθμός των 2000 συμμετοχών στέλνοντας όλοι μαζί ένα ακόμα πιο ηχηρό μήνυμα ότι ο Αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ο Αθλητισμός είναι δικαίωμα όλων.

Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα στόχο υψηλό και ας τον πετύχουμε. Άλλωστε Αθλητισμός σημαίνει πείσμα, υπομονή και επιμονή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00