Αγώνας Δρόμου Via Egnatia Π.Ε. Δράμας 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

 

Η διαδρομή είναι απόστασης 10.000 μέτρων, ασφάλτινη επί επαρχιακού οδικού δικτύου με αφετηρία την Επαρχιακή οδό Δράμας – Πρώτης (μετά ακριβώς από την Μαυρολεύκη, προς Θεσσαλονίκη) και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, Δήμου Δοξάτου. Η διαδρομή είναι χαμηλής δυσκολίας χωρίς έντονες υψομετρικές διαφορές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Στον αγώνα θα υπάρχουν 2 κατηγορίες :

Κατηγορία Ανδρών

Κατηγορία Γυναικών

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Θα υπάρχει σε κάθε χιλιόμετρο ένδειξη του χιλιομέτρου με σπρέι επί του οδοστρώματος.

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Θα υπάρχουν κριτές – εθελοντές στα σημεία που θα αλλάζει η πορεία καθώς και σήμανση με βελάκι που θα δείχνει την πορεία των αθλητών. Οι δρομείς θα πρέπει να επιδείξουν προσοχή και υπευθυνότητα και να μην αλλάζουν πορεία αν δεν τους υποδείξει κριτής ή εθελοντής.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Θα υπάρχει ένας σταθμός τροφοδοσίας με νερό στο 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής . 500 μέτρα μετά από κάθε σταθμό θα υπάρχουν κάδοι για απόρριψη των πλαστικών μπουκαλιών.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Πριν την εκκίνηση θα δοθεί στους συμμετέχοντες ο αριθμός του αγώνα από τη Γραμματεία στο χώρο της αφετηρίας. Θα δοθεί επίσης σακούλα για την παράδοση του ιματισμού τους, εφόσον το επιθυμούν.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Στην αφετηρία, σε προκαθορισμένο χώρο, θα μπορούν οι δρομείς, εφόσον το επιθυμούν, να παραδίδουν τον ιματισμό τους σε σακούλα που θα δοθεί από τους διοργανωτές, το αργότερο 30 λεπτά πριν την εκκίνηση, και η οποία θα φέρει τον αριθμό συμμετοχής τους. Η σακούλα θα παραληφθεί από τον δρομέα στον χώρο του τερματισμού με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής. Η σακούλα ιματισμού δεν πρέπει να περιέχει τιμαλφή καθώς η Οργανωτική Επιτροπή δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια τους.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Με φροντίδα της οργανωτικής επιτροπής κατά την διάρκεια των αγώνων, θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη, από τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Δράμας.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η μετακίνηση δρομέων προς την αφετηρία του αγώνα θα γίνει με λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής από την Πλατεία της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, Δήμου Δοξάτου και ώρα αναχώρησης ορίζεται στις 17:30 μ.μ. Σημειώνεται, για τους δρομείς που θα μετακινηθούν με δικό τους μέσο στην αφετηρία, ότι δεν θα υπάρχει λεωφορείο ή άλλο μέσο της Οργανωτικής Επιτροπής για να τους μεταφέρει μετά τον τερματισμό στο σημείο που έχουν αφήσει το αυτοκίνητό τους. Συνιστάται η μετακίνηση με τα λεωφορεία της Οργανωτικής Επιτροπής

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18:15 μ.μ. και το χρονικό όριο τερματισμού είναι η 1 ώρα και 30 λεπτά. Από εκεί και πέρα οι δρομείς θα τρέχουν με δικιά τους ευθύνη.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ – ΕΠΑΘΛΑ

Οι απονομές και των δύο κατηγοριών θα γίνουν μετά και τον τερματισμό του τελευταίου δρομέα (εντός χρονικού ορίου). Στους τρεις (3) πρώτους νικητές του αγώνα θα απονεμηθεί έπαθλο – κύπελλο και μετάλλιο. Σε όλους τους δρομείς του αγώνα που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

‘Όροι συμμετοχής

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, διοργανώνει αγώνα δρόμου με την επωνυμία :Αγώνας Δρόμου Via Egnatia Π.Ε. Δράμας 2018

 

Στοιχεία Αγώνα

Ημερομηνία :

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Ώρα εκκίνησης αγώνα :

18:15 μ.μ.

Σημείο εκκίνησης :

Επαρχιακή Οδός Δράμας – Πρώτης (μετά ακριβώς από την Μαυρολεύκη προς Θεσσαλονίκη)

Σημείο τερματισμού :

Κεντρική Πλατεία Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπακίου, Δήμου Δοξάτου

Πληροφορίες :

2521351322

Ηλεκτρονική εγγραφή :

ΕΔΩ

Λήξη εγγραφών :

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

 

Γενικοί όροι :

Δικαίωμα συμμετοχής, στον αγώνα δρόμου των 10 χιλιομέτρων, έχουν όλοι οι ερασιτέχνες ή μη δρομείς, άνδρες και γυναίκες, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα ΕΔΩ

Καταλυτική ημερομηνία λήξης εγγραφών για τον αγώνα ορίζεται η 12 Σεπτεμβρίου 2018.

Όλοι οι δρομείς του αγώνα των 10 χιλιομέτρων, υπογράφουν Υπεύθυνη Δήλωση ότι έχουν εξετασθεί ιατρικώς και είναι υπεύθυνοι οι ίδιοι για τη καλή τους σωματική υγεία.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλο είδους βλάβης που μπορεί να υποστεί συμμετέχων στην διοργάνωση ή θεατής αυτής.

Η Οργανωτική Επιτροπή δεν λαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια τιμαλφών.

Οι συμμετέχοντες δεσμεύονται πως δεν θα εκχωρήσουν σε άλλο άτομο τον αριθμό συμμετοχής που θα τους δοθεί από την οργανωτική επιτροπή και η χρήση του αριθμού θα γίνει ΜΟΝΟ στο αγώνισμα για το οποίο έχουν υποβάλλει αίτηση

Σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών η άλλου γεγονότος ανωτέρου βίας η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Η Οργανωτική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα, των όρων και κανονισμών συμμετοχής και διεξαγωγής του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση, με ανάρτηση στη ιστοσελίδα του αγώνα

Οι συμμετέχοντες συμφωνούν και συναινούν στη χρήση προσωπικών τους στοιχείων, καθώς και στη χρήση της εικόνας τους για τους σκοπούς της συνδιοργάνωσης.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 18:15 μ.μ. και το χρονικό όριο τερματισμού είναι η 1 ώρα και 30 λεπτά. Από εκεί και πέρα οι δρομείς θα τρέχουν με δικιά τους ευθύνη.

 

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 
 

Καλεντάρι

ROGKAS 2019

ROGKAS 2019

Ιαν 27, 2019 Rate: 0.00

Κυριακίδεια 2019

Κυριακίδεια 2019

Ιαν 27, 2019 Rate: 0.00

Instagram Feed