1ος ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

1ος ΓΑΜΗΛΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

20/10/2018, Αλεποχώρι – Ψάθα (6χλμ)

Πρόσκληση – Προκήρυξη

 

 

                Γνωριστήκαμε στο τρέξιμο, ερωτευτήκαμε μέσα από το τρέξιμο κι αποφασίσαμε να γιορτάσουμε την αφετηρία της κοινής μας ζωής, το γάμο μας δηλαδή, διοργανώνοντας έναν λαϊκό αγώνα δρόμου με καλεσμένους – συμμετέχοντες όλους τους φίλους μας, δρομικούς και μη!

                Ο 1ος γαμήλιος αγώνας δρόμου (1st Wedding Run) θα λάβει χώρα το Σάββατο 20 Οκτώβρη και ώρα 18:00 στο Αλεποχώρι και θα έχει αφετηρία – τερματισμό το γραφικό λιμανάκι του συγκεκριμένου χωριού της Δυτικής Αττικής. Η διαδρομή των 6 χλμ θα είναι κατά μήκος της παραλιακής οδού Αλεποχωρίου – Ψάθας με αναστροφή στα 3χλμ ακριβώς στον κυκλικό κόμβο της αρχής της παραλίας της Ψάθας.

                ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ανδρών – γυναικών)

  • Ελεύθερος
  • Παντρεμένος – άτεκνος
  • Γονέας 1 τέκνου
  • Γονέας 2 τέκνων
  • Γονέας 3 τέκνων
  • Πολύτεκνος

Εννοείται, οι νεόνυμφοι θα τρέξουν εκτός συναγωνισμού!

                Μετά τον αγώνα, στις 20:10 και χωρίς αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα θα ακολουθήσει ή  σεμνή γαμήλια τελετή στο γραφικό εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο λιμανάκι, αλλά και στην εξοχική μας κατοικία, εκεί δηλαδή όπου μετά τον γάμο θα λάβουν χώρα οι βραβεύσεις – απονομές των επάθλων, αλλά κυρίως ένα πάρτι για όλους όσους παραβρεθούν με… ουκ ολίγες εκπλήξεις μέχρι το πρωί!

                Με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν κι άλλα ζευγάρια - συνεχιστές της ιδέας του γαμήλιου αγώνα δρόμου και δεν θα αργήσει η δημοσίευση της προκήρυξης για το 2nd Wedding Run, περιμένουμε όλους τους φίλους μας, δρομικούς και μη, να γιορτάσουν μαζί μας σ(την) «αφετηρία» της κοινής μας «διαδρομής»…

                Ο αγώνας έχει δωρεάν συμμετοχή και είναι αφιερωμένος στο αβάπτιστο μωράκι μας.

Χρήστος & Lela

Εγγραφές:          https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=eb4d0ce200e7e86ce5b06d3589fc7283

 

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι