Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν μαθητές από το 43ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. Οι μαθητές αφού ξεναγήθηκαν στο Μουσείο παρακολούθησαν την προβολή της ταινίας " η Μάχη του Μαραθώνα" του Κέντρου Προβολής Μηδικών Πολέμων.

 

Η κα Βίκυ Κατσώνη, MBA, Ph.D., Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Πολιτιστικού και Ψηφιακού Τουρισμού, με ομάδα έμπειρων καθηγητών, επαγγελματιών του τουρισμού, αποδεχόμενη την πρόσκληση του Αντιδημάρχου Μαραθώνος κου Γ.Ζούρου και της Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού κας Παππά, επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με τίτλο "4th International Conference “Innovative Approaches to Tourism and Leisure: Culture, Places and Narratives in a Sustainability Context”.

Στόχος της επίσκεψης η παρουσίαση του τουριστικού πλούτου της περιοχής και η περαιτέρω συνεργασία για την προβολή του Δήμου ως τουριστικό προορισμό καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Ο Πολιτιστικός - Φυσιολατρικός σύλλογος Παπάγου-Χολαργού διοργάνωσε επίσκεψη στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Οι εξαιρετικές εντυπώσεις των μελών του αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου.

Σας ευχαριστούμε!!!!!!!!

Μαθητές του 6ου Δημοτικού σχολείου Ζωγράφου συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους, την κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμο Δήμητρα Παπασπύρου επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μαθητές από το 41ο Δημοτικό σχολείο Πειραιά επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μια ξεχωριστή φίλη του Μουσείου Μαραθωνίου, η Πρόξενος της Κένυας στην Αθήνα κα Βίκυ Πανταζοπούλου, επισκέφτηκε το Μουσείο την Τρίτη 16 Μαΐου. Η κα Πανταζοπούλου έχει συμβάλει και συνεχίζει την προσπάθεια εμπλουτισμού του Μουσείου με εκθέματα από το δρομικό κίνημα της Κένυας και των κορυφαίων Κενυατών Πρωταθλητών του Μαραθωνίου.

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου ημερίδα με θέμα "Εθισμός στο Διαδίκτυο - Επικίνδυνες διαδικτυακές συμπεριφορές μεταξύ εφήβων που προκύπτουν από την υπερβολική χρήση του διαδικτύου".

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν μαθητές από το 57ο Γυμνάσιο Αθηνών .

Μαθητές Γυμνασίου της Ελληνογαλλικής Σχολής JEANNE D'ARC επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Αγ.Παρασκευής επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.