Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν τα μέλη της ΟRCA στο πλαίσιο της 18ης Αθηναϊκής εκδήλωσης Κλασσικού Αυτοκινήτου. Την επίσκεψη των μελών καλωσόρισε στο Μουσείο η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Δήμητρα Λαμπαρού. Οι εξαιρετικές τους εντυπώσεις αποτυπώθηκαν στο Βιβλίο επισκεπτών του Μουσείου. Σας ευχαριστούμε!!!!

Μέσα από ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια δραστηριοτήτων και πρωτότυπα παιχνίδια ανακάλυψαν οι φίλοι μας από το 15ο Δημοτικό Χαλκίδας το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Γραμματικού επισκέφτηκαν το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου και παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικό με την Μάχη του Μαραθώνα.

Μαθητές από το 6ο Δημοτικό Άργους επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν μαθητές του Εεεεκ Παμμακαρίστου Ν. Μάκρης . Μεταξύ των μαθητών και οι διακεκριμένοι Αθλητές- συνδημότες μας Νικήτας Γεραμάνης και Λουκάς Πρωτονοτάριος.

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν μαθητές από το 3ο Γυμνάσιο Αλίμου.

Μαθητές από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μαθητές Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΖΗΡΙΔΗ» επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μαθητές από το 11ο Γυμνάσιο Ιλίου επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μέσα από το διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα ´Ψάξε και Βρες´ έζησαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού σχολείου Νέας Μάκρης μια διαφορετική εμπειρία γνωριμίας με το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου. Οι φίλοι μας ανακάλυψαν μόνοι τους , τους αθλητικούς θησαυρούς του Μουσείου μέσα από ειδικά σχεδιασμένα φυλλάδια δραστηριοτήτων και πρωτότυπα παιχνίδια.