Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Ένα ξεχωριστό παραμύθι, «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.», παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου!

Ένα ξεχωριστό παραμύθι, «Ένας γίγαντας που τον έλεγαν Μ.Π.», παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

 

Μέσα από αυτό τα παιδιά ταξιδεύουν με την ηρωίδα σε μια συναρπαστική διαδρομή, καθώς προσπαθεί να κατακτήσει το παιδικό της όνειρο και να φτάσει στο μακρινό φεγγάρι.

Μαζί της ανακαλύπτουν την αξία της προσπάθειας και τη δύναμη της θέλησης! Μαθαίνουν να ονειρεύονται και να τολμούν όπως το έκανε και εκείνη και τα κατάφερε!

Η συγγραφέας του παραμυθιού Μάγδα Κωστοπούλου Μπέριου αποκάλυψε πως αποφάσισε να γράψει αυτό το βιβλίο για παιδιά εμπνεόμενη από την Μαρία Πολύζου.

Ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Σπύρος Ζαγάρης μίλησε για τη συγγραφέα και την ηρωίδα: «Γνώρισα την Μάγδα πολύ πριν διαβάσω το βιβλίο της. Πρώτα την εκτίμησα ως άνθρωπο κι ως φίλη.

Έχει σπάνια για την εποχή μας χαρίσματα και αξίες.

Πρώτα βίωσε και μετά έγραψε. Έχει πραγματική επίγνωση, γράφει από ψυχής και είναι ειλικρινής.

Ο Μαραθώνας είναι η πατρίδα του μαραθωνίου δρόμου με ότι αυτός πρεσβεύει .

Είναι ο μαραθώνιος δρόμος που ανέδειξε τον Γίγαντα του βιβλίου της Μάγδας

Αν δεν υπήρχε ο Μαραθώνας δεν θα υπήρχε ο μαραθώνιος κι έτσι δεν θα είχαμε τον Γίγαντα Μ. Π. τον ήρωα του βιβλίου της Μάγδας.».

Η διευθύντρια της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος Ιλεάνα Κλοκώνη διάβασε αποσπάσματα του παραμυθιού τονίζοντας πως πρόκειται για τη ζωή μιας ηρωίδας με Η κεφάλαιο!

Ο επιστημονικός διευθυντής της τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών «Όραμα Ελπίδας» αναφέρθηκε στην προσφορά της δρομικής ομάδας της κ. Πολύζου στον αγώνα για να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων Πάκο Μποράο και η Εθνική Πρέσβης της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον αθλητισμό, την ανοχή και το «ευ αγωνίζεσθαι» και πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Συλλόγου «Καλλιπάτειρα» Κατερίνα Παναγοπούλου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο μαραθωνοδρόμος και δημοσιογράφος Νίκος Αρμένης.

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου εύχεται να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο, ν' αγαπηθεί και να εκτιμηθεί από όλους.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00