Εγκαίνια της Ergo Marathon Expo 2017 - Συνέντευξη Τύπου εν όψει του 35ου Μαραθώνιου της Αθήνας

Εγκαίνια της Ergo Marathon Expo 2017 - Συνέντευξη Τύπου εν όψει του 35ου Μαραθώνιου της Αθήνας.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ. Με τη βοήθεια της περιφέρειας και φυσικά του ΣΕΓΑΣ έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας. Πλέον, με τις συμμετοχές που υπάρχουν δεν πέφτει καρφίτσα στην αφετηρία του Μαραθώνα και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μεγαλώσουμε την αφετηρία. Τα τελευταία χρόνια έχω κάνει «σβούρα» τον πλανήτη και έχω καταλάβει πόσο σημαντικός είναι για όλους ο Μαραθώνιος. Επικοινωνεί τρομερά τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό στη χώρα μας. Εύχομαι να είναι καλός ο καιρός και να απολαύσουμε όλα αυτά τα πράγματα που έρχονται τις επόμενες ημέρες», τόνισε από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαραθώνος κος Ηλίας Ψηνάκης στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του 35ου Μαραθώνιου της Αθήνας που παραχώρησε ο ΣΕΓΑΣ στο κλειστό γυμναστήριο Ταεκβοντό στο Παλαιό Φαλήρου αμέσως μετά τα εγκαίνια της Ergo Marathon Expo 2017. Το παρών στη συνέντευξη τύπου έδωσε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Μαραθωνίου, Παναγιώτης Δημάκος, ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Ηλίας Ψινάκης, εκ μέρους της Περιφέρειας ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, θεσμικοί συνεργάτες της ομοσπονδίας και οι κύριοι χορηγοί του μαραθωνίου και της Marathon Expo.

Το εκθεσιακό stand του Δήμου Μαραθώνος (αριθμός 79 ) με το αφιέρωμα του Μουσείου Μαραθωνίου στον 1ο Ολυμπιακό Μαραθώνιο του 1896, στην φλόγα του Μαραθωνίου, στους Διεθνείς Μαραθώνιους αποτέλεσε και φέτος πόλο έλξης για εκατοντάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο!!!!!

Την όμορφη παρουσία του Δήμου ενίσχυσε το εξαιρετικό video της Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής (Ε.Τ.Α.Π.) για την ανάδειξη των αξιοθέατων του Δήμου καθώς και η έρευνα της επιτροπής μέσω ερωτηματολογίων για να διερευνήσει τη γνώμη κυρίως των αθλητών, σχετικά με την εμπειρία τους στον τόπο γέννησης του Μαραθωνίου.

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα

Instagram Feed