Εκδήλωση στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου για την βράβευση των επιτυχόντων μαθητών του Δήμου Μαραθώνος στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, στην αίθουσα προβολής του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου, ο Δήμαρχος Mαραθώνος κος Ηλίας Ψηνάκης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας κα Δήμητρα Λαμπαρού, τίμησαν τους 210 μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Μαραθώνος, που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2017, την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. 

 

Στα τιμώμενα πρόσωπα, που δεν ήταν άλλα από τους νέους και τις νέες του Βαρνάβα, Γραμματικού, Μαραθώνα, Νέας Μάκρης απονεμήθηκαν τιμητικοί έπαινοι και αναμνηστικά.

Τα χαμόγελα και τα αισιόδοξα βλέμματα μαθητών, γονέων και φίλων περίσσευαν!!!!

Συγχαρητήρια και ευχές στους επιτυχόντες έδωσαν με τον χαιρετισμό τους: ο Αντιδήμαρχος κος Βάιος Θανασιάς, η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κα Α. Ρίζου, η Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Δ.Κάκαρη, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κος Γ.Νησιώτης, ο Πρόεδρος της «ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ» κος Πέτρος Στάμου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Στέργιος Τσίρκας (Επικεφαλής της Ενωμένης Πολιτείας), κος Κώστας Λάσκος, κος Χρήστος Στάμος, ο Πολιτευτής κος Γιώργος Κώτσηρας, η Πρόεδρος της κοινότητας Βαρνάβα κα Χαρά Ασημακοπούλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου κος Ευάγγελος Κυπαρίσσης και μέλη της Ένωσης, ο συντονιστής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Ν. Μάκρης, κος Πασχάλης Πούλος και καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

 

Αποτελέσματα

Περισσότερα

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Αποτελέσματα

Instagram Feed