Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη 2017 στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου με την συμμετοχή 200 παιδιών από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνος και το Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης

Το Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη 2017, διοργάνωσαν στο Μουσείο εκδήλωση με την συμμετοχή 200 παιδιών από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαραθώνος και το Δημοτικό Σχολείο Άνοιξης. 


Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσίαση στους μαθητές των Ολυμπιακών Αθλημάτων από τους κορυφαίους Ολυμπιονίκες καθώς και παρουσίαση του επιτυχημένου εκπαιδευτικού προγράμματος της Ολυμπιακής Εκεχειρίας «Σέβομαι την Διαφορετικότητα».
Στο πρόγραμμα συμμετείχαν :
-O Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας κος Κωνσταντίνος Φίλης.
-Η Υποδιευθύντρια του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας και υπεύθυνη των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κα Ντόρα Πάλλη. 
-Η Αργυρή Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης το 2004 στην Αθήνα κα Εύη Μωραϊτίδου
-Η Χάλκινη Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας στο Πεκίνο το 2008 κα Βιργινία Κραβαριώτη.
- Η Ολυμπιονίκης Ξιφασκίας στην Αθήνα το 2004, Δήμητρα Μαγκανουδάκη.
- Ο Διεθνής Τερματοφύλακας της ΑΕΚ στο HandBall κος Δημήτρης Καφφάτος.
Ευχαριστούμε για την συνεργασία και την πολύτιμη βοήθεια στην διεξαγωγή του προγράμματος τον Σχολικό Σύμβουλο κο Μιλτιάδη Καρβούνη, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαραθώνος και Άνοιξης, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαραθώνος και τους εθελοντές της ομάδας «Ποδηλατοδραση».
Ο εορτασμός για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη-2017 ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων στην παγκόσμια καμπάνια του Διεθνούς Οργανισμού Peace & Sport, White Card, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτο Β’ του Μονακό, και έχει στόχο να προβάλει τον εορτασμό της ημέρας μέσα από τη χρήση του #whitecard @peaceandsport #IDSDP και να μεταφέρει το μήνυμα της ειρήνης σε όλο τον κόσμο. Έτσι, όλοι κράτησαν ψηλά μια λευκή κάρτα και έστειλαν ηχηρό μήνυμα ειρήνης από την πόλη του Μαραθώνα, λέγοντας μικροί και μεγάλη με μια φωνή ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00