Μαθητές από το 3ο Λύκειο Νέας Ιωνίας επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 ο Πρέσβης της Κορέας κος Tae-shin JANG επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε στο Μουσείο Μαραθωνίου.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017 μαθητές της Α' Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα συνοδευόμενοι από τον κο Γείτονα, τον Διευθυντή σπουδών της σχολής, τον καθηγητή τους Φιλόλογο, κο Τάσο Μπαλτα, υπεύθυνο διοργάνωσης της επίσκεψης και άλλους καθηγητές τους, επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μαθητές από το 1o Γυμνάσιο Αρτέμιδος επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, μέλη του Συλλόγου ΟΙΚΙΠΑ (Οικολογική Κίνηση Πάτρας) επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μέλη του Πολιτιστικού, Φιλοσοφικού, Φιλανθρωπικού συλλόγου "Περσεφόνη", από τον Νέο Κόσμο-Αττικής , επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Χολαργού επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-παρουσίασης του βιβλίου της Ελευθερίας Κρικέλη "Από Αύγουστο … σε Αύγουστο", που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρκάδων Ραφήνας, Ν. Μάκρης & Μαραθώνα "Ο Θ. Κολοκοτρώνης", την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις ομιλίες και συμμετείχαν με ερωτήσεις καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η Πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, κ. Ιρίτ Μπεν-Άμπα επισκέφτηκε και ξεναγήθηκε σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 στο Μουσείο Μαραθωνίου. Οι 'αριστες εντυπώσεις της αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών!!!! Η επίσκεψή της τιμά το Μουσείο μας και την ευχαριστούμε θερμά!!!!!!

Μαθητές Γυμνασίου από τα εκπαιδευτήρια "Νέα Γενιά Ζηρίδη" επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.