Ο Φιλιππίδης κάνει φινάλε στο Λίχτενσταϊν

Τον τελευταίο του αγώνα στη σεζόν θα κάνει την Πέμπτη (8/9) στο Λίχτενσταϊν ο Κώστας Φιλιππίδης. 

 

Ο πρωταθλητής μας ολοκληρώνει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μια ιδιαίτερα δύσκολης και απαιτητικής σεζόν, στην διάρκεια της οποίας κατάφερε να δώσει το παρών στους τελικούς όλων των μεγάλων διοργανώσεων και να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο. 

 

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα πάρει μέρος στο Street event της σειράς Golden Fly στην πόλη του Λίχτενστάιν, με στόχο να πραγματοποιήσει μια ακόμη καλή εμφάνιση. Ο έβδομος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο προέρχεται από την εμφάνιση του Βερολίνου, εκεί όπου ξεπέρασε τα 5,72 μ. και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ. 

 

Στο ίδιο μίτινγκ θα αγωνιστεί και ο Εμμανουήλ Καραλής, αλλά και ο «χρυσός» ολυμπιονίκης Τιάγκο Μπράζ, ο Αμερικάνος Μαρκ Χόλις και ο Τσέχος Γιαν Κούντλιτσα.  Το πρόγραμμα του μίτινγκ εκτός από επί κοντώ Ανδρών, περιλαμβάνει επί κοντώ Γυναικών και μήκος Ανδρών και Γυναικών.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

3ο EEA ATHENS RUN

3ο EEA ATHENS RUN

Οκτ 17, 2026 Rate: 0.00

5th Arta trail

5th Arta trail

Νοε 29, 2026 Rate: 0.00

2st Santa Night Run MILES WITH SMILES Παπάγου-Χολαργού

2st Santa Night Run MILES WITH S…

Δεκ 12, 2026 Rate: 0.00