Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Δύσκολες ώρες για τη μάνα που ανακάλυψε ότι το παιδί της τρέχει κρυφά σε μαραθώνιους

Ένα σύγχρονο δράμα εξελίσσεται σε ένα φτωχικό διαμέρισμα στο Παγκράτι όπου η μητέρα ενός νεαρού ανακάλυψε ότι το παιδί της ήταν κρυφός δρομέας.

Δεν ήξερε τι την περίμενε η κυρία Βασιλεία όταν πριν από μερικές μέρες άνοιξε ένα συρτάρι στο δωμάτιο του γιου της να τοποθετήσει τα φρεσκοπλυμένα του τισέρτ. Έντρομη ανακάλυψε κάτω από τα ρούχα του μια κρυφή στοίβα με μετάλλια από συμμετοχές σε αγώνες δρόμου. Ήταν ποτέ δυνατό; Το σπλάχνο της; Το καλύτερο παιδί; Που όλη η γειτονιά παραμιλούσε; Ήταν δυνατό αυτό το παιδί να είναι δρομέας; Κι όμως, όπως φαίνεται ο Θανάσης, 32 ετών, ασχολείται αρκετά χρόνια με το θανατηφόρο σπορ αφού υπάρχουν μετάλλια με χρονολόγηση από το 2010.

«Είχα δει που έχασε βάρος το παιδί αλλά νόμιζα πως είχε αρχίσει κάποια δίαιτα ή τα ναρκωτικά, τέτοιο κακό δεν το περίμενα» μας λέει με δάκρυα στα μάτια η απαρηγόρητη μητέρα του. «Και τα ρούχα του είχαν αρχίσει να γίνονται πιο φανταχτερά, αλλά πίστευα πως ήταν η μόδα ή είχε μπλέξει με τη μουσική ντίσκο. Τώρα που το σκέφτομαι όλα τα σημάδια ήταν εκεί, μόλις προχθές μπήκα χωρίς να χτυπήσω στο δωμάτιο του και πρόλαβα να δω μια ιστοσελίδα με αθλητικά παπούτσια στην οθόνη του υπολογιστή του λίγο πριν την κλείσει απότομα.»

«Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι και συχνά γυρνούσε ιδρωμένος. Ήθελα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου πως έχει βρει κάποιο κοριτσάκι και έβγαιναν μαζί. Πώς να πάει ο νους μου σε ένα τέτοιο εφιαλτικό σενάριο;» διηγείται ο κύριος Στέφανος, πατέρας του νεαρού, για το αδίστακτο χτύπημα που τους επιφύλαξε η μοίρα. «Τώρα περνάω τον ελεύθερο μου χρόνο στο ίντερνετ συζητώντας με γονείς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, αναζητώντας κάποια λύση. Υπάρχουν κάποιες πειραματικές θεραπείες αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα και δεν καλύπτονται από το ασφαλιστικό μας ταμείο.»

«Οι περισσότεροι στη γειτονιά μοιράζονται τη στεναχώρια μας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουμε βιώσει τον κοινωνικό ρατσισμό και το στίγμα του να έχουμε ένα δρομέα στο σπίτι. Πριν δύο μέρες κάποιος βανδάλισε την εξώπορτα μας γράφοντας “FIT” με σπρέι. Την καθάρισα πριν την δει το παιδί, αλλά δεν ξέρω αν θα προλάβω την επόμενη φορά» είπε.

Η ευρύτερη οικογένεια αλλά και γείτονες έχουν αγκαλιάσει το ηλικιωμένο ζευγάρι και τους συμπαραστέκονται στις δύσκολες αυτές ώρες. Ακόμα και τοπικοί φορείς έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωση τους και υπάρχουν πιθανότητες να μπει ο Θανάσης σε κάποιο πρόγραμμα για απεξάρτηση. Οι προσευχές όλων μας είναι μαζί τους, να βρεθεί σύντομα μια θετική λύση.

Πηγή: tovatraxi.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00