Τρέχουμε στον Ημι-Μαραθώνιο, αγκαλιάζουμε την Μαριλένα

Η Μαριλένα Γερογιάννη είναι ένα από τα 4 παιδιά παγκοσμίως που έχουν διαγνωστεί με το σπάνιο σύνδρομο Οκαμότο. Ο πατέρας της, μαραθωνοδρόμος, Βασίλης Γερογιάννης μαζί με την κόρη του σε ειδικό αμαξίδιο, αγωνίζονται και τερματίζουν σε αγώνες δρόμου και Μαραθώνιους στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι όλα στη ζωή είναι εφικτά!

 

Στις 20 Μαρτίου στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής του 5ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας, ο Σύλλογος  Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και η Marathon Team Greece της Μαρίας Πολύζου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα τρέξουν μαζί στην ιερή προσπάθεια στήριξης της 12χρονης Μαριλένας.

 

Οι Ολυμπιονίκες μας με επικεφαλής  την  Πρόεδρο του ΣΕΟ Βούλα Κοζομπόλη και η ομάδα δρομέων της κορυφαίας Ελληνίδας Μαραθωνοδρόμου Μαρίας Πολύζου θα τρέξουν δίπλα στη Μαριλένα στον αγώνα των 5χλμ στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα και στηρίζοντας αυτό το κορίτσι που κερδίζει καθημερινά τον Μαραθώνιο της Ζωής!

 

Παράλληλα  θα συμμετάσχουν από κοινού στην προσπάθεια στης οικογένειας Γερογιάννη να εξασφαλίσει τα έξοδα για τη θεραπεία της Μαριλένας αγοράζοντας τα μπλουζάκια με το λογότυπο «Αγκαλιάζουμε τη Μαριλένα»!

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι