Νέο ρεκόρ από την Παπαδοπούλου με 8.60 στα 60 μ. εμπόδια

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Πασχαλίνα Παπαδοπούλου. 

Η νεαρή αθλήτρια βελτίωσε για μία ακόμη φορά το πανελλήνιο ρεκόρ Κορασίδων στα 60 μ. εμπόδια. Η αθλήτρια του Γιώργου Σαράφη διένυσε την απόσταση σε 8.60, στη διάρκεια της ημερίδας κλειστού στη Θεσσαλονίκη κι άφησε στην ιστορία το δικό της 8.63, από τις 23/1/2016.

Η Παπαδοπούλου ολοκληρώνει με τον τρόπο αυτό τις εμφανίσεις της στην απόσταση στέλνοντας αισιόδοξα μηνύματα για τους αγώνες του ανοιχτού και τα 100 μ. εμπόδια. 

Στην ημερίδα της Θεσσαλονίκης ξεχώρισε ακόμη η νεάνιδα Σοφία Ιωσηφίδου, που ήταν νικήτρια στα 60 μ. με το αξιόλογο 7.78, ενώ στην ίδια απόσταση δεύτερη ήταν η Κυριακή Σαμάνη με 7.88. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Λάζαρος Τοσίδης ήταν πρώτος με 7.86 και ο  Μιχάλης Κιάφας ακολούθησε με 6.93. Ο Κιάφας ήταν νικητής στο βασικό του αγώνισμα τα 60 μ. εμπ. με 8.16, επίδοση πολύ κοντά στο 8.14, που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα στο ΣΕΦ και είναι ατομικό του ρεκόρ.

Στη σφαιροβολία νικητής αυτή τη φορά ήταν ο Γεράσιμος Θεοδώρου, ενώ στη σφαιροβολία παίδων ο Οδυσσέας Μουζενίδης με 19,02 μέτρα. Ο αθλητής από την Χαλκιδική αγωνίστηκε και με την εφηβική σφαίρα, όπου είχε καλύτερη προσπάθεια στα 17,32 μέτρα. Πολύ καλή επίδοση στο μήκος από την παγκορασιδα Φωτεινή Τριανταφύλλου, η οποία "προσγειώθηκε" στα 5,53 μέτρα.

*Θα ακολουθήσουν τα αποτελέσματα

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι