Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

2ος Τροφώνιος, πλούσια συμμετοχή άψογη διοργάνωση

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε ο 2ος «Τροφώνιος» Ημι-Μαραθώνιος που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά την περασμένη Κυριακή.
Εκτός από την μεγάλη συμμετοχή στα αγωνίσματα που περιλαμβάνονταν στη διοργάνωση, σημειώθηκαν και αξιόλογες επιδόσεις 
τόσο στην πιστοποιημένη διαδρομή των 21.100μ ενώ όλοι οι συμμετέχοντες τόνιζαν την άψογη διοργάνωση από κάθε πλευρά και έδινα ραντεβού για τον 3ο αγώνα.
Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος των διοργανωτών. Να γίνεται ο αγώνας κάθε χρόνο και καλύτερος, να έρχονται όλο και περισσότεροι δρομείς στην φιλόξενη πόλη της Βοιωτίας και να αποτελέσει το σκαλοπάτι προετοιμασίας για τον μεγάλο αγώνα, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο που διεξάγεται λίγες ημέρες μετά στην διαδρομή Μαραθώνας Αθήνα. Υπάρχουν γι αυτό όλο τα εχέγγυα και βέβαια οι διοργανωτές το απέδειξαν με την επιτυχημένη 2η διοργάνωση.
 
Οι νικητές
 
10.000μ
Έτρεχε στην πόλη του, σε γνώριμο περιβάλλον και οικεία πρόσωπα. Ήθελε την νίκη την κατέκτησε και βέβαια γνώρισε την αποθέωση από τους συντοπίτες του. Ο λόγος για τον έφηβο πρωταθλητή των μεσαίων αποστάσεων Κώστα Μίγα που κέρδισε με 35.49.74 μια από τις καλύτερες επιδόσεις στο αγώνισμα των εφήβων στη χώρα μας. 
«Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για τη συμπαράσταση συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση. Ξεκινάω την προετοιμασία μου για την νέα αγωνιστική περίοδο ενώ ο μεγάλος στόχος βέβαια είναι οι Πανευρωπαϊκοί εφήβων του 2015, πιστεύω να πάνε όλα καλά και να είμαι εκεί» είπε ο Κώστας Μίγας.
Στην δεύτερη θέση στα 10.000μ τερμάτισε ο Δημήτρης-Ηλίας Τάγκης σε 36.16.00 και τρίτος ο Χριστόφορος Γεωργόπουλος 38.33.17.
Στις γυναίκες πρώτη αναδείχθηκε στα 10.000μ η Ιουλία-Ελένη Παναγιωτοπούλου με επίδοση 44.21.20 στη δεύτερη θέση η Κλεοπάτρα Φραγκοπούλου που επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από τρία χρόνια και τη γέννηση του παιδιού της με επίδοση 53.53.47 και τρίτη η Αργυρώ Βελαώρα με επίδοση 56.35.70. 
 
Ημι-Μαραθώνιος
Με επίδοση 1ώρα 16.01 κέρδισε την κούρσα του Ημι-Μαραθωνίου ο Βαγγέλης Μαλλιόγλου ενώ δεύτερος ήταν ο Λεωνίδας Αθανασόπουλος 1ώρα 21.52 και τρίτος ο Ισίδωρος Πλαβούκος με 1ώρα 22.55.
 
«Είναι μια πολύ καλή διαδρομή και είμαι ικανοποιημένος από  την επίδοσή μου. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας προετοιμασίας για την συμμετοχή μου στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Η διοργάνωση ήταν άψογη από κάθε πλευρά. Δεν έλλειψε τίποτα και γι αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν γι αυτό. Ήμουν εδώ και το στον 1ο αγώνα είχα πάρει την δεύτερη θέση και υπόσχομαι να είμαι εδώ και του χρόνου» τόνισε μετά τον τερματισμό του νικητής. 
   
Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέκτησε η Αθηνά Κωδώνα με επίδοση 1ώρα 47.59, δεύτερη η Σοφία Λούλου 1ώρα 51.56 και τρίτη η Κωνσταντίνα Αραπατσάκου 1ώρα 55.50.
 
Δημοτικά-Γυμνάσια
Στον αγώνα 1.000μ για παιδιά Γυμνασίου νικητής αναδείχθηκε ο Σπύρος Μπενέτος ενώ τον ακολούθησαν ο Γιάννης Φλωκατούλας και ο Γιώργος Κοϊτσάνος.
Στον αντίστοιχο αγώνα των κοριτσιών νικήτρια ήταν ξ Κατερίνα Πέτσα, δεύτερη η Μάγδα Τσανίδου και τρίτη η Μαριάννα Τσάπαλη.   
Στο 1.000άρι Δημοτικών στα αγόρια νικητής ο Μιχάλης Μπενέτος, δεύτερος ο Σολόλ Σούλα και τρίτος ο Κώστας Μάρκου ενώ στα κορίτσια Εφη Παπαχαραλάμπους, Στέλλα Κουκουβίνου και Αγγελική Τσάπαλη ήταν οι νικήτριες.
 
 
 
Η εκκίνηση την οποία έδωσε η Δήμαρχος Λιβαδειάς κα Πούλου, και ο τερματισμός έγιναν στο Πάρκο της πόλης στη Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη ενώ στον ίδιο χώρο οι διοργανωτές παρουσίασαν επιδείξεις αθλητικών προγραμμάτων από τα τμήματα που καλλιεργεί ο ΑΚΟΛ.  
 
Διοργανωτές του αγώνα είναι ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Εύβοιας Βοιωτίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων.
 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και άλλες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του ΑΚΟΛ

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00